ΒΙΝΤΕΟ: Ο Σόκε και η παρέα του φρέναραν τον Απόλλωνα και ανέβηκαν στη 2η θέση

Μεγάλη νίκη για τον Άρη, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα, σε αγώνα που διεξήχθη στο Άλφα Μέγα, στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής των πλέι οφ.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία πήρε σπουδαίο τρίποντο, έφθασε τους 60 βαθμούς και ανέβηκε στη 2η θέση, αναμένοντας το αποτέλεσμα του αυριανού ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ.

Από την άλλη, ο Απόλλωνας, προερχόταν από πέντε σερί νίκες, με τον Αντόνε στον πάγκο του, ωστόσο μετά την ήττα στο ντέρμπι παρέμεινε στη 5η θέση με 50 βαθμούς.

Χρυσός σκόρερ για τον Άρη ο Σόκε, ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ και σουτ του Κακόριν, έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιοβάνοβιτς.

Στο πρώτο μέρος ο Απόλλωνας, πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και κατάφερε να περιορίσει τους επιθετικούς του Άρη.

Στην επανάληψη η Ελαφρά Ταξιαρχία παρουσίασε καλό πρόσωπο και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ μετά την επίτευξη του γκολ διαχειρίστηκε χωρίς πίεση το υπέρ της αποτέλεσμα.

Σημειώνεται πως, ο Άρης κέρδισε για τρίτη φορά φέτος στον Απόλλωνα, καθώς προηγήθηκαν άλλες δύο νίκες, για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, στο στρατόπεδο του Άρη επικρατεί τεράστιος ενθουσιασμός, καθώς πλέον βλέπει κορυφή και δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλος το πρωτάθλημα. Μάλιστα στα τελευταία δέκα παιχνίδια, μετρά οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Απόλλων (Μπογκντάν Αντόνε): Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης (84′ Μαυρίας), Ρομπέρζ, Πεϊμπέρνς, Εκπολό, Βα (84′ Γιόστε), Κολ (84′ Σπόλιαριτς), Κυριάκου (76′ Ίλιεφ), Ουάρντα, Ντιγκινί (66′ Ντόνιο), Πίττας.

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Άλβες, Μποάκι, Μπρόρσον, Γιαγκό, Πηλέας, Μπέγκτσον (75′ Στεπίνσκι), Στρούσκι (65′ Μπράουν), Σόκε, Μπαμπίκα, Κακόριν, Γκομίς (65′ Γκομίς).

Δειτε Επισης

Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»