Η Κουττούκη παρέλαβε την επιταγή του Σχεδιασμού Χαριστικών Παροχών από τον ΚΟΑ

Την πρωταθλήτρια του Ταεκβοντό Κυριακή Κουττούκη υποδέχτηκε στα γραφεία του ΚΟΑ ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης, όπου της επέδωσε την επιταγή του Σχεδιασμού Χαριστικών Παροχών του Οργανισμού.

Σύμφωνα με τον ΚΟΑ, η επίδοση έγινε σήμερα στην παρουσία του μέλους του ΔΣ του ΚΟΑ Σωτήρη Αδάμου και του Λειτουργού Πάρι Αβρααμίδη.

«Είναι με μεγάλη μας χαρά που έχουμε σήμερα μαζί μας την Κυριακή Κουττούκη, η οποία ασχολείται από τα 10 της χρόνια με το άθλημα και έχει πολλές διακρίσεις, με αμέτρητα μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις. Ο ΚΟΑ είναι περήφανος που είσαι μαζί μας», είπε ο Πρόεδρος του Οργανισμού και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η πρωταθλήτρια στο Ταεκβοντό συνδυάζει τον πρωταθλητισμό με την ακαδημαϊκή μόρφωση, καθώς ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο μάρκετινγκ και πλέον εργάζεται στο Λονδίνο, όπου συνεχίζει τις προπονήσεις της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κυριακή Κουττούκη ευχαρίστησε τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για τη στήριξη που παρέχει στους αθλητές, τονίζοντας πως «είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι είστε δίπλα μας, ακόμη και στη δύσκολη περίοδο του κορονοϊού κι αυτό μάς δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε».

Επισημαίνεται ότι η επίδοση επιταγών του Σχεδιασμού Χαριστικών Παροχών έγινε σε ειδική εκδήλωση στα γραφεία του Οργανισμού και όσοι αθλητές και αθλήτριες απουσίαζαν στο εξωτερικό παραλαμβάνουν τις επιταγές τους κατά την άφιξή τους στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Οικογένεια Μπάλντοκ: Σεβαστείτε το πένθος και το δικαίωμά μας στην ιδιωτικότητα
ΑΠΟΕΛ - ΕΝ Παραλιμνίου 89-71: Νίκη στην πρεμιέρα για τους γαλαζοκίτρινους
Ολυμπιακός: Η «τρέλα» για Βεζένκοφ και η αποθέωση σε Φαλ
Αγχωτική πρώτη νίκη για τον Ολυμπιακό στη Euroleague
Εφές: Πυροβολισμοί στο σπίτι του Στάνλεϊ Τζόνσον
Παπανικολάου: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μπάλντοκ, συγκινηθήκαμε όλοι με την Εθνική»
Μπάσκετ: Η ΑΕΛ κατέβαλε τον Απόλλωνα με 105-79
Το ΝΒΑ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες του All Star Game στο Σαν Φρανσίσκο
Τσιτσιπάς σε Ναδάλ: Ήταν τιμή μου να μοιραστώ το γήπεδο μαζί σου
Basket League Κύπρου: Πρεμιέρα με Λεμεσιανό ντέρμπι