Συμβιβασμός στο Αλφαμέγα για Άρη και ΑΠΟΕΛ που βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα σε Άρη και ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη στο στάδιο Αλφαμέγα, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Άρης παραμένει πρώτος με 64 βαθμούς, ακολουθεί 2ος ο ΑΠΟΕΛ, ενώ η ΑΕΚ και η Πάφος μείωσαν τη διαφορά τους από την κορυφή στους τρεις και έξι βαθμούς αντίστοιχα.

99

Οι δύο φάσεις που ξεχώρισαν από το ντέρμπι, είναι η χαμένη εκτέλεση πέναλτι του Κακόριν και το ψαλιδάκι του Κβιλιτάια, όπου οι γαλαζοκίτρινοι είχαν δοκάρι.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο 25' μετά από κεφαλιά του Σούσιτς ο Κβιλιτάια έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Άλβες.

Στο 34' οι γαλαζοκίτρινοι είχαν άλλη μια καλή στιγμή, όταν ο Εντονγκαλά έδωσε την μπάλα στον Φεράρι, ο οποίος έδωσε στο κέντρο της περιοχής στον Βιγιαφάνες. Ο Αργεντινός άσος, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο και κατέληξε κόρνερ.

Η ομάδα της Λεμεσού ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και είχε την κατοχή, ενώ από ένα σημείο και μετά ο ΑΠΟΕΛ ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ.

Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε δυνατά και στο 47' έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα από το ένδεκα βήματα.

Συγκεκριμένα, αρχικά δόθηκε πέναλτι στην ομάδα της Λεμεσού, για ανατροπή του Κακόριν από τον Σαρφό. Ο Ντι Μπέλο Μάρκο έδωσε κίτρινη κάρτα στον άσο του ΑΠΟΕΛ.

Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Κακόριν, με τον Μπέλετς να αποκρούει. Στη συνέχεια το VAR αποφάσισε να γίνει επανάληψη, με τον Κακόριν να εκτελεί ξανά και τον Μπέλετς να αποκρούσει για δεύτερη φορά.

Στο 56' οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία. Μετά από σουτ του Μπράουν, ο Μπέλτες πραγματοποίησε μια σπουδαία επέμβαση.

Απίθανη ευκαιρία είχε ο ΑΠΟΕΛ, για να σκοράρει, με ψαλιδάκι του Κβιλιτάια στο 73'. Ο Γεωργιανός, μετά από σέντρα του Φεράρι, έκανε το ανάποδο, ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Άλβες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Άλβες, Μποάκι, Μπρόρσον, Γιαγκό, Πηλέας, Μπένγκτσον (67′ Γκομίς), Στρούσκι (67′ Μαγιαμπέλα), Ζόκε, Mπράουν, Μπαμπίκα (88′ Καζού), Κακόριν (81′ Στεπίνσκι).

ΑΠΟΕΛ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπέλετς, Σούσιτς, Ντβάλι, Κρέσπο, Φεράρι, Εντονγκαλά, Κοσταντίνοφ, Σαρφό (86′ Εφραίμ), Βιγιαφάνιες (45′ Μπεν), Ντάλσιο (66′ Μαρκίνιος), Κβιλιτάια (86′ Μακέντα).

Δειτε Επισης

Ντεμπούτο με το δεξί θέλει ο Σοφρώνης-Ανακοίνωσε sold out η ΚΟΠ
Η Torino FC επισκέφθηκε την ομάδα της Αγίας Νάπας
Επίσημο του Manuel Jiménez στον ΑΠΟΕΛ
Τη Ρουμανία αντιμετωπίζει απόψε η Εθνική Ανδρών για το Nations League
Μίρτσεα Λουτσέσκου: «Θα συναντήσουμε μια πολύ φιλόδοξη Κύπρο, μας εντυπωσίασαν με την αγωνιστική τους δύναμη»
Ώρα για ανάσες στην ΑΕΚ και από Δευτέρα… Ανόρθωση
Συναρπαστικές Μάχες με 0% Γκανιότα από τη Megabet Plus: Ουγγαρία - Ολλανδία και Τσεχία - Αλβανία!
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει τη Γαλλία στην Κύπρο
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής για αγώνα με Ρουμανία
Ισόπαλος 1-1 ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με το Ισραήλ