«Ακόμη και πέντε φορές να εκτελούσαμε το πέναλτι, ο Κακόριν θα το έκανε»

Τείχος προστασίας, απέναντι στις επικρίσεις που δέχεται τις τελευταίες ώρες ο Αλεξάνταρ Κακόριν, για τα δύο χαμένα πέναλτι, στο ντέρμπι κορυφής με τον ΑΠΟΕΛ, ανεγείρει ο Άρης, με τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας, Χριστόφορο Μιχαηλούδη, να τονίζει πως ακόμη και πέντε φορές να εκτελούσε τα πέναλτι ο Άρης, θα επέλεγαν τον Ρώσο επιθετικό.

Μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM, ο κ. Μιχαηλούδης υπέδειξε πως δεν θεωρούν υπαίτιο τον επιθετικό της ομάδας, για το γεγονός ότι δεν σκόραραν στον αγώνα, ενώ σημείωσε πως δεν έχει ακόμη τελειώσει κάτι και ο Άρης θα συνεχίσει να παλεύει για το πρωτάθλημα.

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, με καλό θέαμα. Ήταν σημαντικό ματς, όμως όχι καθοριστικό. Είχαν και οι δύο ομάδες ευκαιρίες, φυσικά ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος. Το πρώτο μέρος κινήθηκε στη μετριότητα, όμως στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Κρατούμε τα θετικά, μείναμε στην 1η θέση, είναι πίσω μας ο ΑΠΟΕΛ και τώρα βλέπουμε το ματς με την Πάφο».

Για την διεκδίκηση του τίτλου: «Εκεί που ήταν η ΑΕΚ και η Πάφος FC ήμασταν και εμείς. Ποδόσφαιρο είναι, χάνονται βαθμοί. Εμείς δεν ξεγράψαμε καμιά ομάδα, οι τέσσερις πρώτες ομάδες διεκδικούν πρωτάθλημα. Η κάθε μία ομάδα προσπαθεί να κερδίζει τα παιχνίδια της. Ήμασταν και εμείς πίσω και τώρα είμαστε πρώτοι».

Αν υπάρχει πίστη πως ο Άρης θα καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Ο Άρης δεν νιώθει μειονεκτικά απέναντι από τις άλλες ομάδες, είμαστε εκεί και ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να μείνουμε στα ψηλά. Η χρονιά φέτος ότι και να γίνει είναι επιτυχημένη».

Για τα χαμένα πέναλτι του Κακόριν: «Έχασε ακόμη ένα με τη Δόξα. Ο Κακόριν είναι ο Κακόριν, ακόμη και πέντε φορές να εκτελούσαμε το πέναλτι, αυτός θα το έκανε. Είναι ο παίκτης που εκτελεί τα πέναλτι. Και οι πιο μεγάλοι παίκτες χάνουν πέναλτι. Μπορεί να συμβεί στον καθένα. Δεν ήταν στην καλή του μέρα ο Κακόριν. Κάνει εκπληκτική χρονιά, δεν υπάρχει λόγος να κρίνουμε τον Κακόριν για τα χαμένα πέναλτι»

Για την απάντηση του Σπιλέφσκι στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το πρωτάθλημα: «Ο προπονητής είπε θα δούμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Σίγουρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι προπονητής του ΑΠΟΕΛ και δεν μπορεί να πει κάτι άλλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τη συνέχεια και το ματς με την Πάφο: «Πάντα τα ματς με την Πάφο είναι συναρπαστικά, πάμε για να κερδίσουμε είναι μια δύσκολη ομάδα και το απέδειξε».

Για την παρουσία του κόσμου: «Διατέθηκαν κοντά στα 5000 εισιτήρια, 1200 για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ και τα άλλα πήγαν σε οπαδούς που υποστήριζαν την ομάδα μας. Είμαστε ικανοποιημένοι, ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα και ελπίζω να τον έχουμε κάθε παιχνίδι. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και πήγαν όλα καλά».

Δειτε Επισης

Ντεμπούτο με το δεξί θέλει ο Σοφρώνης-Ανακοίνωσε sold out η ΚΟΠ
Η Torino FC επισκέφθηκε την ομάδα της Αγίας Νάπας
Επίσημο του Manuel Jiménez στον ΑΠΟΕΛ
Τη Ρουμανία αντιμετωπίζει απόψε η Εθνική Ανδρών για το Nations League
Μίρτσεα Λουτσέσκου: «Θα συναντήσουμε μια πολύ φιλόδοξη Κύπρο, μας εντυπωσίασαν με την αγωνιστική τους δύναμη»
Ώρα για ανάσες στην ΑΕΚ και από Δευτέρα… Ανόρθωση
Συναρπαστικές Μάχες με 0% Γκανιότα από τη Megabet Plus: Ουγγαρία - Ολλανδία και Τσεχία - Αλβανία!
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει τη Γαλλία στην Κύπρο
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής για αγώνα με Ρουμανία
Ισόπαλος 1-1 ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με το Ισραήλ