«Έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε, δεν ήταν ζητούμενο να παίξουμε τρομερό ποδόσφαιρο»

Από τη μία χαμογελά, μετά τη νίκη της επί της Ομόνοιας, η ΑΕΚ και από την άλλη ανησυχεί, αφού ο τραυματισμός του Εγγλέζου τον αφήνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο εκπρόσωπος τύπου των κιτρινοπράσινων της Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου, ανέφερε πως η νίκη ήταν μονόδρομος, ώστε να επωφεληθεί η ομάδα και σημείωσε πως ήταν μία νίκη ηρεμίας, ενώ στοχεύουν και σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, για να μπουν δυναμικά στην υπόθεση «τίτλος».

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του Εγγλέζου, ο κ. Δημητρίου τόνισε πως αναμένουν τα νεότερα, καθώς θα υποβληθεί σε επέμβαση για ένα πρόβλημα στο γόνατο, που σημαίνει πως θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας: «Για να επωφελούμασταν τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε! Δεν ήταν ζητούμενο να παίξουμε τρομερό ποδόσφαιρο, αλλά να πάρουμε τη νίκη. Μία νίκη ηρεμίας, γιατί όταν δεν κερδίζεις μπαίνει περισσότερο άγχος και πίεση και ειδικά όταν προέρχεσαι από εμφάνιση όπως το προηγούμενο παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο για εμάς που σκοράραμε δύο φορές. Στο δεύτερο κινδυνέψαμε, όμως κρατήσαμε το μηδέν. Βγάλαμε και την ευκαιρία για τρίτο γκολ με τον Γκρόμοφ, αλλά ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάσης»

Για την κακή παράδοση στο «Άλφα Μέγα»: «Δεν μας πάει το γήπεδο, αλλά οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είναι σημαντικό πως καταφέραμε να πάρουμε τρεις βαθμούς, είναι όλα ανοιχτά μετά την χθεσινή ισοπαλία. Είναι πλέον σημαντικό να πάμε για τη νίκη που αν καταφέρουμε να κολλήσουμε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μπαίνουμε πιο δυναμικά στην υπόθεση τίτλος».

Για την απόδοση και την επόμενη αγωνιστική: «Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, το έχουμε αποδείξει αυτό, ίσως όχι πρόσφατα, αλλά μέσα στη σεζόν. Θα παίξουμε πρώτη φορά Σαββατοκύριακο, Κυριακή συγκεκριμένα και είναι καλή ευκαιρία για τον κόσμο να μας ακολουθήσει και να στηρίξει την ομάδα. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε το οτιδήποτε φέτος».

Για τα αγωνιστικά: «Δεν έχουμε κάτι, αλλά από αύριο θα μπούμε σε ρυθμό Απόλλωνα. Θα δούμε τα παιδιά που ήταν εκτός, όπως ο Άλτμαν, ο Εγγλέζου που περιμένουμε τα νεότερα και θα υποβληθεί σε επέμβαση για ένα πρόβλημα στο γόνατο, που σημαίνει πως θα τον έχουμε εκτός για τα παιχνίδια που απομένουν».

Αν μπορεί η ΑΕΚ το 5 στα 5 ώστε να πάρει το πρωτάθλημα: «Από σενάρια, άλλο τίποτα. Αυτό που λέτε είναι το ιδανικό ώστε να εξαρτόμαστε από τα δικά μας πόδια. Όμως αυτό που μετράει είναι να μπορέσουμε την Κυριακή να κάνουμε δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Δεν μπορούμε να κάνουμε μακρινά σενάρια, κάθε αγωνιστική δεν αλλάζει ο στόχος μας, που είναι η νίκη. Το πόσο αμφίρροπη είναι η σεζόν το βλέπουμε από το γεγονός πως εμείς κάναμε την πρώτη μας νίκη αυτή την αγωνιστική, ενώ ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει κάνει ακόμα νίκη. Πρέπει να βλέπεις αγωνιστική – αγωνιστική και να εξετάζεις τα δεδομένα».

Δειτε Επισης

Ντεμπούτο με το δεξί θέλει ο Σοφρώνης-Ανακοίνωσε sold out η ΚΟΠ
Η Torino FC επισκέφθηκε την ομάδα της Αγίας Νάπας
Επίσημο του Manuel Jiménez στον ΑΠΟΕΛ
Τη Ρουμανία αντιμετωπίζει απόψε η Εθνική Ανδρών για το Nations League
Μίρτσεα Λουτσέσκου: «Θα συναντήσουμε μια πολύ φιλόδοξη Κύπρο, μας εντυπωσίασαν με την αγωνιστική τους δύναμη»
Ώρα για ανάσες στην ΑΕΚ και από Δευτέρα… Ανόρθωση
Συναρπαστικές Μάχες με 0% Γκανιότα από τη Megabet Plus: Ουγγαρία - Ολλανδία και Τσεχία - Αλβανία!
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει τη Γαλλία στην Κύπρο
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής για αγώνα με Ρουμανία
Ισόπαλος 1-1 ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με το Ισραήλ