«Είπα στον Γκουαρδιόλα μη μου φωνάζεις δεν είμαι παιδί, είμαι 29 ετών»

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε ο Σαμίρ Νασρί, στην «L'equipe» και μίλησε για τους καυγάδες με τον «αλαζόνα» Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι.

«Την πρώτη μέρα, με κάλεσε στο γραφείο του και με ρώτησε: "Τι θέλεις να κάνεις;" Του είπα: "Είναι στο χέρι σου να μου πεις αν με υπολογίζεις". Εκείνος μου απάντησε: "Βασίζομαι σε σένα αν είσαι πραγματικά καλά στο μυαλό σου". Τότε κάνω την πρώτη μου προπόνηση, όλα πάνε καλά, είναι ευχαριστημένος μαζί μου. Την επόμενη μέρα, ο Πεπ με καλεί ξανά και μου φωνάζει για το βάρος μου. Το ανακάλυψε επειδή μας ζύγιζαν κάθε μέρα. Εκεί, του είπα: "Μείωσε τη φωνή σου, μη μου φωνάζεις, δεν είμαι παιδί, είμαι 29 ετών". Ίσως οι διακοπές μου να ήταν μια απόδραση για μένα, ένας χρόνος για να κάνω αυτό που ήθελα να κάνω, επειδή έβγαινα από μια δύσκολη σεζόν [ένας τραυματισμός στον προσαγωγό τον κράτησε εκτός για τέσσερις μήνες το 2015-16] και επειδή στην προσωπική μου ζωή συνέβησαν πολλά πράγματα. Και εκεί, ο Πεπ μου απαντά: "Είναι αλήθεια, λυπάμαι"»

Το καλοκαίρι του 2016, ο Νασρί έμεινε εκτός δύο αγώνων περιοδείας στην Κίνα λόγω των προβλημάτων του με το βάρος του. Τότε, ο Γκουαρδιόλα είπε: «Ο Σάμι έφτασε λίγο υπέρβαρος, αλλά τώρα είναι πολύ καλύτερα. Ακόμα υπάρχουν λίγα κιλά επιπλέον. Την περασμένη σεζόν τραυματίστηκε και θέλουμε να το αποφύγουμε αυτό. Το βάρος είναι πολύ σημαντικό. Όταν δεν είσαι σε φόρμα, έρχεται ο κίνδυνος. Δεν είσαι αρκετά γρήγορος ή γρήγορος στη σκέψη.»

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Μάτιπ: Αποσύρθηκε στα 33 του χρόνια
Σε προχωρημένες συζητήσεις με την αγγλική ομοσπονδία ο Τούχελ
Με Κάλενς σε ρόλο αριστερού μπακ-χαφ, το Περού κέρδισε την Ουρουγουάη του Πελίστρι
Λούλα: «Μόνο Παίκτες από τη Βραζιλία στην Εθνική Ομάδα»
Ο ΜάκΑτι τίμησε τη μνήμη του Μπάλντοκ αφιερώνοντάς του το γκολ του με την Κ21 της Αγγλίας
Nations League: Νίκη με υπογραφή Ουντάβ για Γερμανία, έσωσε τον βαθμό στο τέλος η Ολλανδία
UEFA: Τιμωρία σε Λάτσιο και Ατλέτικο για ρατσιστική συμπεριφορά οπαδών τους
Ρεάλ Μαδρίτης: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Καρβαχάλ
Ο Ρόι Κιν τα «έχωσε» στους Άγγλους για το 1-0 του Παυλίδη: «Είστε σοβαροί; Κάποιος να κάνει ένα τάκλιν»
Κιλιάν Μπαπέ: Έγινε... τσακωτός σε νυχτερινό κλαμπ της Στοκχόλμης, όσο παιζόταν το Ισραήλ - Γαλλία