Τι προνοεί η προκήρυξη για τον τελικό-Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής ημερομηνίας

Ομόνοια και ΑΕΛ είναι οι δύο ομάδες, οι οποίες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό του κυπέλλου.

Ο μεγάλος τελικός, είναι ορισμένος για τις 3 Ιουνίου, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν να προκύψει αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα και να γίνει εντός Μαΐου.

Εδώ και εβδομάδες, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών τόνισε εξ αρχής πως ο τελικός δεν μπορεί να διεξαχθεί στις 3 Ιουνίου καθώς υπάρχουν συμβόλαια ποδοσφαιρσιτών που ολοκληρώνεται τέλος του Μάη.

Την ίδια ώρα, σε περίπτωση που υπάρξει αλλαγή, μια ημερομηνία που έπεσε στο τραπέζι είναι η 24η Μαΐου.

Σύμφωνα με τα όσα προνοεί η προκήρυξη, ο τελικός κυπέλλου θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ και η ΑΕΛ θα πάρει το κάτω διάζωμα της Δυτικής και τη Νότια κερκίδα, ενώ η Ομόνοια την Ανατολική και τη Βόρεια.

Τι αναφέρει η προκήρυξη

Ο Τελικός Κυπέλλου Coca-Cola Α’ Β’ Κατηγορίας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, με τις εξής παραμέτρους, σε περίπτωση που μια από τις δύο ομάδες του Τελικού είναι ομάδα που χρησιμοποιεί σαν έδρα της, το στάδιο ΓΣΠ:

H ομάδα που δεν έχει σαν έδρα το ΓΣΠ θα πάρει:

– Το 60% των καθαρών εισπράξεων (σε περίπτωση που τα έσοδα αποφασιστεί να δοθούν στις ομάδες)

– Τη Δυτική κερκίδα του Σταδίου (κάτω διάζωμα), καθώς επίσης και μία από τις κερκίδες Βόρεια ή Νότια.

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας είναι μία από τις ομάδες του τελικού, η ομάδα που δεν έχει σαν έδρα το ΓΣΠ θα πάρει την Νότια κερκίδα. Αν ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας είναι μία από τις ομάδες του τελικού, η ομάδα που δεν έχει σαν έδρα το ΓΣΠ θα πάρει την Βόρεια Κερκίδα.

Η ομάδα που χρησιμοποιεί σαν έδρα το στάδιο ΓΣΠ θα πάρει τα αποδυτήρια που χρησιμοποιεί στους αγώνες που είναι γηπεδούχος.

Δειτε Επισης

Σφύριξε τέλος στην αγωνία για τα κριτήρια η ΚΟΠ-Πράσινο φως σε όλους από την Επιτροπή
Μπεργκ για τελικό-«Καλύτερη ομάδα στην Κύπρο η Πάφος, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»
Καρσέδο: Tο κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο γιατί έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία με το νταμπλ
Καμιά απάντηση από το κράτος στο Τμήμα Κριτηρίων της ΚΟΠ-«Υποχρεωμένοι να λάβουμε απόφαση σήμερα»
Απαντά στον ΠΑΣΠ η ΚΟΠ-«Για άλλη μια φορά, εκμεταλλεύεται ποδοσφαιρίστριες και ποδοσφαιριστές»
Η τοποθέτηση της Πάφου για τις οφειλές των ομάδων-«Παραπλανητικά άρθρα, θα πληρώσουμε όλο το ποσό»
ΚΟΠ για οφειλές ομάδων-«Λίγο σεβασμό, γιατί δεν βλέπουμε οφειλές άλλων φυσικών ή νομικών προσώπων;»
«Σαν πειθαρχία υπερέχει η ΑΕΚ, πιστεύω ότι μπορεί να πάρει αυτό το κύπελλο»
Ξεσπαθώνει η ΚΟΠ-«Ντροπή, η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση ξεπέρασαν κάθε ανεκτό όριο»
Ζήστε τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ – Πάφος FC με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet