Από την τρίτη θέση μπαίνει στην κούρσα των μεταλλίων του Hyeres ο Κοντίδης

Στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης υποχώρησε ο Παύλος Κοντίδης μετά τις δύο τελευταίες τελικές ιστιοδρομίες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres.

Ο Κύπριος ιστιοπλόος στην κούρσα των μεταλλίων μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και το Χρυσό, ενώ η χαμηλότερη θέση στην οποία μπορεί να πέσει είναι η 4η.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, στις δύο ιστιοδρομίες της Παρασκευής (28/04) ο Κύπριος ιστιοπλόος είχε μία 2η και μία 19η θέση, με τη δεύτερη να είναι η κούρσα που διαγράφεται, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην τρίτη θέση, από την πρώτη που βρισκόταν χθες.

Ο 33χρονος έχει 39β. και ακολουθεί τους δυο Βρετανούς Beckett και Hanson που είναι στην πρώτη θέση με 29β. και τη δεύτερη με 34β. αντίστοιχα.

Αν και ο Κοντίδης διατηρεί πιθανότητες για το Χρυσό, ωστόσο, θα πρέπει να τερματίσει τουλάχιστον πέντε θέσεις μπροστά από τον Beckett και παράλληλα να αφήσει πίσω τρεις θέσεις τον Hanson. Αν πετύχει απλά το δεύτερο, τότε θα εξασφαλίσει το Αργυρό.

Η χαμηλότερη θέση που μπορεί να βρεθεί ο Κοντίδης είναι η 4η θέση με τον Αυστραλό Wearn να βρίσκεται πέντε βαθμούς πιο πίσω από αυτόν, απέχοντας πέντε βαθμούς από τον Κύπριο ιστιοπλόο, έχοντας 44 βαθμούς. Για να ξεπεράσει τον Κύπριο πρωταθλητή, ο Αυστραλός χρειάζεται να είναι τρεις θέσεις μπροστά από τον Παύλο Κοντίδη.

Δειτε Επισης

Ολυμπιακός: Η «τρέλα» για Βεζένκοφ και η αποθέωση σε Φαλ
Αγχωτική πρώτη νίκη για τον Ολυμπιακό στη Euroleague
Εφές: Πυροβολισμοί στο σπίτι του Στάνλεϊ Τζόνσον
Παπανικολάου: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μπάλντοκ, συγκινηθήκαμε όλοι με την Εθνική»
Μπάσκετ: Η ΑΕΛ κατέβαλε τον Απόλλωνα με 105-79
Το ΝΒΑ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες του All Star Game στο Σαν Φρανσίσκο
Τσιτσιπάς σε Ναδάλ: Ήταν τιμή μου να μοιραστώ το γήπεδο μαζί σου
Basket League Κύπρου: Πρεμιέρα με Λεμεσιανό ντέρμπι
Ο Τεντόγλου ανάμεσα στους τρεις φιναλίστ για τον κορυφαίο Ευρωπαίο αθλητή 2024
Στους «8» της Σαγκάη ο Τζόκοβιτς και οδεύει προς τον 100ό τίτλο της καριέρας του