Από την τρίτη θέση μπαίνει στην κούρσα των μεταλλίων του Hyeres ο Κοντίδης

Στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης υποχώρησε ο Παύλος Κοντίδης μετά τις δύο τελευταίες τελικές ιστιοδρομίες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres.

Ο Κύπριος ιστιοπλόος στην κούρσα των μεταλλίων μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και το Χρυσό, ενώ η χαμηλότερη θέση στην οποία μπορεί να πέσει είναι η 4η.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, στις δύο ιστιοδρομίες της Παρασκευής (28/04) ο Κύπριος ιστιοπλόος είχε μία 2η και μία 19η θέση, με τη δεύτερη να είναι η κούρσα που διαγράφεται, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην τρίτη θέση, από την πρώτη που βρισκόταν χθες.

Ο 33χρονος έχει 39β. και ακολουθεί τους δυο Βρετανούς Beckett και Hanson που είναι στην πρώτη θέση με 29β. και τη δεύτερη με 34β. αντίστοιχα.

Αν και ο Κοντίδης διατηρεί πιθανότητες για το Χρυσό, ωστόσο, θα πρέπει να τερματίσει τουλάχιστον πέντε θέσεις μπροστά από τον Beckett και παράλληλα να αφήσει πίσω τρεις θέσεις τον Hanson. Αν πετύχει απλά το δεύτερο, τότε θα εξασφαλίσει το Αργυρό.

Η χαμηλότερη θέση που μπορεί να βρεθεί ο Κοντίδης είναι η 4η θέση με τον Αυστραλό Wearn να βρίσκεται πέντε βαθμούς πιο πίσω από αυτόν, απέχοντας πέντε βαθμούς από τον Κύπριο ιστιοπλόο, έχοντας 44 βαθμούς. Για να ξεπεράσει τον Κύπριο πρωταθλητή, ο Αυστραλός χρειάζεται να είναι τρεις θέσεις μπροστά από τον Παύλο Κοντίδη.

Δειτε Επισης

Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι οκτώ διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Στην τελική φάση των πλέι οφ για όγδοη διαδοχική χρονιά ο Κεραυνός
Οι πέντε που έχουν τέσσερα συνεχόμενα Final Four
Τόσα εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Οι ώρες των αγώνων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Final Four της EuroLeague στο Άμπου Ντάμπι
Το Ρολάν Γκαρός μοιράζει 56 εκατ. ευρώ-«Ζαλίζουν» τα ποσά που θα πάρουν οι νικητές
Τρεις Έλληνες και ένας Ισπανός: Οι παίκτες με τα περισσότερα Game 5 στην ιστορία της Ευρωλίγκας
Σε εξέλιξη τα έργα για το Eurobasket 2025-Στελέχη της FIBA στο Σπύρος Κυπριανού (pic)
Αποφάσισε τον διορισμό Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή ο ΚΟΑ
Πενταψήφιος αριθμός επισκεπτών αναμένεται στη Λεμεσό για το EuroBasket 2025