«Χρειαζόμαστε μία μπλούζα του ΑΠΟΕΛ με υπογραφές για παιδί με σύνδρομο Down»

Μία υπογεγραμμένη φανέλα, από τους παίχτες του ΑΠΟΕΛ, ψάχνει μία ομάδα εθελοντών, ώστε να την χαρίσει σε ένα παιδί που είναι φίλος της ομάδας και δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο, ώστε να του προσφέρουν χαμόγελο.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι εθελοντές χρειάζονται μία μπλούζα του ΑΠΟΕΛ, που να είναι υπογεγραμμένη από τους παίκτες της ομάδας, ώστε να χαριστεί σε ένα φίλαθλο, που πάσχει από σύνδρομο Down, ενώ παράλληλα δίνει μάχη με τον καρκίνο.

«Ο φίλος μας βρίσκεται κάποτε σε κλινική και κάποτε σπίτι του στην Λεμεσό και θα τον έκανε χαρούμενο μια μπλούζα με υπογραφές από τους παίκτες της ομάδας του. Παρακαλώ οποίος μπορεί να βοηθήσει να έχουμε μια μπλούζα με τις υπογραφές από τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ να μας στείλει ένα μήνυμα.. Ευχαριστώ», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Σημειώνεται πως πρόκειται για την ίδια ομάδα εθελοντών, που παλαιότερα είχαν κάνει παρόμοια εκστρατεία, ώστε να καταφέρουν να αποκτήσουν μία φανέλα της Ομόνοιας, υπογεγραμμένη από τους παίχτες των πρασίνων, για να δοθεί σε φίλο της ομάδας.

343337854_628505702069231_6601729208839918424_n

Δειτε Επισης

Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Φουντώνει η μάχη για πρωτάθλημα και Ευρώπη-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ της PAFOS FC-«Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα κάνουμε πολύ περισσότερα»
Μπεργκ ενόψει Ομόνοιας: «Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε στον τελικό»
Σημαντική νίκη για Ομόνοια Αραδίππου και αποφασιστικό βήμα παραμονής
Θρίλερ χωρίς νικητή-Υποβιβάζεται η Νέα Σαλαμίνα
Πήρε μετά από καιρό την νίκη η Καρμιώτισσα
Εκτοξεύτηκαν τα χρέη ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, μειώθηκαν για ΑΕΛ και Απόλλωνα-Στη δημοσιότητα οι οφειλές των ομάδων
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ημιτελικό της Πάφου με τον Απόλλωνα