Μετά το νέο στραβοπάτημα, τέλειωσε τον Μπεργκ ο Ντουμπόφ

Τεράστιος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Πάφου, μετά και το νέο στραβοπάτημα κόντρα στην Ομόνοια, το οποίο βρίσκει την παφιακή ομάδα στην 4η θέση με 52 βαθμούς και πλέον κινδυνεύει να χάσει και την έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διοίκηση της ομάδας της Πάφου πήρε την απόφαση να τελειώσει τον Χένινγκ Μπεργκ.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα δεν άφησαν περιθώρια στους διοικούντες της Πάφου, οι οποίοι θέλουν άμεσα μια αλλαγή, ώστε να μπορέσει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της προτού να είναι αργά.

Σημειώνεται ότι, Η Πάφος αγνοεί τη νίκη εδώ και εφτά παιχνίδια καθώς κέρδισε για τελευταία φορά στις 1 Φεβρουαρίου τη Δόξα, για τον θεσμό του κυπέλλου.

Η ανακοίνωση της Πάφου

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας με τον κ.Henning Berg ως Προπονητής της Πάφος FC, με άμεση ισχύ.

Το Σωματείο θα ήθελε να εκφράσει την ειλικρινή ευγνωμοσύνη του στον Henning Berg για το έργο του. Ο κ. Berg ήταν με την ομάδα από την αρχή της σεζόν 2022/23, οδηγώντας την σε πολλούς επιτυχημένους αγώνες και πετυχαίνοντας πολλά προσωπικά και συλλογικά ρεκόρ.

Παρόλο που ο Henning έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, η ομάδα πιστεύει ότι είναι καιρός να επιδιώξει άλλες ευκαιρίες. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί και πιστεύουμε ότι αυτή τη στιγμή και με αυτό το ρόστερ παικτών μπορούμε να αποδώσουμε πολύ καλύτερα. Η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ για να πετύχει αυτούς τους στόχους και να ολοκληρώσει τη σεζόν σε μια θέση που θα της αξίζει.

Ευχαριστούμε τον Henning που συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία της ομάδας αυτή τη σεζόν και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο μέλλον.

Έχουμε μια ποιοτική ομάδα ποδοσφαιριστών και ένα αφοσιωμένο προπονητικό επιτελείο που θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η απόφαση για το διορισμό νέου Προπονητή θα ληφθεί εντός λίγων ημερών και θα ανακοινωθεί ανάλογα.

Δειτε Επισης

Αναχώρησε για το Κόσοβο η Εθνική Κύπρου-Παρών και ο Γιώργος Κούμας (pics)
Το μήνυμα που άφησαν οι παίχτες της Ρουμανίας στα αποδυτήρια του «ΑΕΚ Αρένα»
Βαριά ήττα για την Εθνική Κύπρου απέναντι στη Ρουμανία-«Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα»
Ντεμπούτο με το δεξί θέλει ο Σοφρώνης-Ανακοίνωσε sold out η ΚΟΠ
Η Torino FC επισκέφθηκε την ομάδα της Αγίας Νάπας
Επίσημο του Manuel Jiménez στον ΑΠΟΕΛ
Τη Ρουμανία αντιμετωπίζει απόψε η Εθνική Ανδρών για το Nations League
Μίρτσεα Λουτσέσκου: «Θα συναντήσουμε μια πολύ φιλόδοξη Κύπρο, μας εντυπωσίασαν με την αγωνιστική τους δύναμη»
Ώρα για ανάσες στην ΑΕΚ και από Δευτέρα… Ανόρθωση
Συναρπαστικές Μάχες με 0% Γκανιότα από τη Megabet Plus: Ουγγαρία - Ολλανδία και Τσεχία - Αλβανία!