Βαριά καμπάνα από τον Αθλητικό Δικαστή σε Ανόρθωση και Απόλλωνα για τα επεισόδια στο Ελευθερία

Βαριές ποινές σε Ανόρθωση και Απόλλωνα από τον Αθλητικός Δικαστή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας, Ηλία Λαμπίδη, για τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν στο μεταξύ τους αγώνα, στο στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία, που διεξήχθη στις 26 Μαρτίου.

Αρ. υπόθεσης 59. Παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή το σωματείο Ανόρθωση για κακή και/ή αντιαθλητική και/ή ανάρμοστη και/ή απαγορευμένη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα Κυπέλλου Ανδρών Ημιτελικής Φάσης Ανόρθωση-Απόλλων ημερομηνίας 26/3/2023.

Αρ. υπόθεσης 60. Παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή το σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΗ, κατόπιν υποχρεωτικής παραπομπής συνεπεία της διακοπής του αγώνα Κυπέλλου Ανδρών Ημιτελικής Φάσης Ανόρθωση-Απόλλων ημερομηνίας 26/3/2023.

Απόφαση: Χρηματικό πρόστιμο, ποινή μηδενισμού του αγώνα και αποκλεισμό από τον θεσμό του Κυπέλλου καθώς επίσης και τιμωρία για διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων κεκλεισμένων των θυρών σε ουδέτερη έδρα για τις επόμενες τρείς αγωνιστικές του κυπέλλου ανδρών.

Αρ. υπόθεσης 61. Παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή το σωματείο Απόλλων για κακή και/ή αντιαθλητική και/ή ανάρμοστη και/ή απαγορευμένη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα Κυπέλλου Ανδρών Ημιτελικής Φάσης Ανόρθωση-Απόλλων ημερομηνίας 26/3/2023. 

Αρ. υπόθεσης 62. Παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή το σωματείο Απόλλων , κατόπιν υποχρεωτικής παραπομπής συνεπεία της διακοπής του αγώνα Κυπέλλου Ανδρών Ημιτελικής Φάσης Ανόρθωση-Απόλλων ημερομηνίας 26/3/2023.

Απόφαση: Χρηματικό πρόστιμο, ποινή μηδενισμού του αγώνα και αποκλεισμό από τον θεσμό του Κυπέλλου καθώς επίσης και τιμωρία για διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων κεκλεισμένων των θυρών σε ουδέτερη έδρα για τις επόμενες τρείς αγωνιστικές του κυπέλλου ανδρών.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου
Ένα βήμα πριν την τελική μάχη για τον τίτλο-Η βαθμολογία και οι τελευταίες δύο αγωνιστικές
Φανταστικός Τσιτσιπάς, απέκλεισε με ανατροπή τον Λάγιοβιτς και παίζει για τον τίτλο στην Βαρκελώνη
Καταγγελία σε βάρος Αμερικανού μπασκετμπολίστα στην Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία
Ακυρώθηκε ο Κινέζος που άφησαν οι Αφρικανοί να κερδίσει στον ημιμαραθώνιο του Πεκίνου