Απογοητευμένος ο Μιλογέβιτς-«Όπως με την Ομόνοια έτσι και με την ΑΕΚ, είναι σκληρό»

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

«Τι να πω. Όπως και με την Ομόνοια έτσι και με την ΑΕΚ δεχτήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά. Αυτό είναι σκληρό, τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή συνεχίζουμε. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και υπήρξαν κάποια προβλήματα με τις αλλαγές που δεν μας έδωσαν αυτά που περιμέναμε. Πάντα στο 2ο ημίχρονο έρχεται και η κούραση. Η ΑΕΚ έβαλε πολλούς επιθετικούς παίκτες, δεν αντιδράσαμε πάρα πολύ καλά. Τελικά φεύγουμε με ένα πόντο. Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση που είχε η ομάδα για ένα μεγάλο διάστημα. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και από εκεί και πέρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας με τον Απόλλωνα».

Για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ μετρά μόλις δυο νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια: «Πολλές φορές κερδίσαμε παιχνίδια που δεν αξίζαμε. Είναι πιο ωραίο να μην παίζεις καλά και να κερδίσεις. Τώρα που έχουμε μπει στα πλέι όφ είναι όλες δυνατές ομάδες. Κάθε λεπτομέρεια παίζει ρόλο.. Μαζεμένα λάθη που έχουμε κάνει χάσαμε βαθμούς. Σίγουρα είναι η συγκέντρωση, η κούραση, οι αλλαγές, είναι χίλια πράγματα. Ποτέ δεν λέω για ονόματα. Είμαι χαρούμενος για την απόδοση των Μαρκίνιος και Εντονγκαλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα τους χρειαστούμε παραπάνω».

Για το γεγονός ότι οπισθοχώρησε ο ΑΠΟΕΛ στα τελευταία λεπτά: «Όλες οι ομάδες έχουν και καλούς προπονητές. Η ΑΕΚ έβαλε από το 60’ όλα τα επιθετικά όπλα που είχε. Σήμερα δεν μας έδωσαν τα παιδιά από τον πάγκο αυτά που περιμέναμε. Είναι και η κούραση. Και μένα δεν μου αρέσει έτσι όμως πολλές φορές κάποια πράγματα είναι ανεξήγητα. Είναι και η πίεση. Έχουν μείνουν ακόμη 21 βαθμοί. Σίγουρα κρατάω την απόδοση για ένα χρονικό διάστημα. Μπορεί να είναι και το καλύτερο πρώτο ημίχρονο που κάναμε από τον καιρό που είμαι εδώ».

Αν δημιουργούν έξτρα πίεση οι τρεις σερί ισοπαλίες: «Όποιος έχει διαλέξει να κάνει αυτή τη δουλειά, ξέρει από πίεση. Αυτό είναι ωραίο στον αθλητισμό. Δεν μου αρέσει να μην έχω πίεση. Τώρα στενεύουν τα πράγματα, πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα γιατί ο στόχος είναι μεγάλος»

Δειτε Επισης

Πέφτει η αυλαία για το Cyprus League by Stoiximan-Ανεβαίνει στον ουρανό της Πάφου το τρόπαιο
Ορίστηκαν οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής
Το πάρτι στη φιέστα, ο τελικός κυπέλλου και το μέλλον του Ζάιρο στην Πάφο
Η απόδοση της Πάφου στη φιέστα τίτλου και το αιώνιο ντέρμπι με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος ο Καρσέδο
Η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς
Με το Σάκη Ρουβά ξεσηκώνει την πόλη η Πάφος FC-Στο Στέλιος Κυριακίδης η φιέστα του πρωταθλήματος
Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο
«Είμαστε άψογοι στην οικονομική διαχείριση, δεν χρωστούμε σε τρίτους και η ομάδα μας αποτελεί πόλο έλξης»
Αποχαιρέτησε την Ομόνοια 29ης και συνεχίζει στη Λάρισα ο Πετράκης