«Το παιχνίδι τελείωσε μετά από 20 λεπτά λόγω έλλειψης προσωπικότητας του διαιτητή»

«Η πρώτη κίτρινη δικαιολογείται γιατί είναι τα κριτήριά του, αλλά η δεύτερη δεν έχει καμία εξήγηση γιατί ο ίδιος λέει δύο φορές ότι δεν είναι κίτρινη και τον έκαναν να αλλάξει την απόφασή του», κατήγγειλε ο προπονητής της Μπέτις για τον ρέφερι του αγώνα με την Μπαρτσελόνα (4-0) τον Ισπανό Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε που διηύθυνε το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (2-0).

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, αιφνιδίασε στο τέλος του αγώνα στο Καμπ Νου με την Μπάρτσα (4-0) γιατί διαμαρτυρήθηκε περισσότερο για τη δεύτερη κίτρινη που έδειξε ο ρέφερι στον Έντγκαρ στο 33', από την πρώτη στο 24'. «Αν με ρωτάτε, δεν είναι καμία από τις δύο κίτρινες κάρτες. Η πρώτη δικαιολογείται γιατί είναι τα δικά του κριτήρια, αλλά η δεύτερη δεν έχει καμία εξήγηση γιατί είναι ενάντια στα δικά του κριτήρια. Ο ίδιος λέει δύο φορές ότι δεν είναι κίτρινη και τον ανάγκασαν να αλλάξει την απόφασή του. Δεν είχε καμία προσωπικότητα», εξήγησε.

Πολύ θυμωμένος, διακήρυξε ότι «ήταν ένα παιχνίδι που κράτησε 20 λεπτά. Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε , σκόραρε με ένα κόρνερ και μετά το παιχνίδι τελείωσε με μια παράλογη αποβολή. Τελείωσαν μια παράσταση με 70.000 ανθρώπους λόγω τρομερής έλλειψης προσωπικότητας».

Ήταν ρεαλιστής σχετικά με τη μάχη για μια θέση στο Champions League: «Δεν είμαστε αυτή τη στιγμή για να επιχειρήσουμε άθλους. Πρέπει να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε καλά τη σεζόν».

Δειτε Επισης

Μάτιπ: Αποσύρθηκε στα 33 του χρόνια
Σε προχωρημένες συζητήσεις με την αγγλική ομοσπονδία ο Τούχελ
Με Κάλενς σε ρόλο αριστερού μπακ-χαφ, το Περού κέρδισε την Ουρουγουάη του Πελίστρι
Λούλα: «Μόνο Παίκτες από τη Βραζιλία στην Εθνική Ομάδα»
Ο ΜάκΑτι τίμησε τη μνήμη του Μπάλντοκ αφιερώνοντάς του το γκολ του με την Κ21 της Αγγλίας
Nations League: Νίκη με υπογραφή Ουντάβ για Γερμανία, έσωσε τον βαθμό στο τέλος η Ολλανδία
UEFA: Τιμωρία σε Λάτσιο και Ατλέτικο για ρατσιστική συμπεριφορά οπαδών τους
Ρεάλ Μαδρίτης: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Καρβαχάλ
Ο Ρόι Κιν τα «έχωσε» στους Άγγλους για το 1-0 του Παυλίδη: «Είστε σοβαροί; Κάποιος να κάνει ένα τάκλιν»
Κιλιάν Μπαπέ: Έγινε... τσακωτός σε νυχτερινό κλαμπ της Στοκχόλμης, όσο παιζόταν το Ισραήλ - Γαλλία