Χωρίς νικητή ο αγώνας στο Μακάρειο και ανοιχτά όλα για την πρόκριση

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο Μακάρειο στάδιο, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΛ, για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο με διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο, με την ΑΕΛ να ξεκινά πιο δυνατά και να χάνει ευκαιρίες με Ρομό (5') και Μιραλάς (7'), πριν προβεί σε αναγκαστική αλλαγή στο 15’, όταν ο Χάσα αντικατέστησε τον Κατσάνικλιτς που τραυματίστηκε μόνος του σε ανύποπτη φάση.

Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή, δεν σημειώθηκαν σημαντικές ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να το πρώτο ημίχρονο να λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα, ενώ πρωταγωνιστές στο πρώτο μισό για τους γηπεδούχους ήταν ο Ψύχας και για τους φιλοξενούμενους ο Μιραλάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην άμυνα των «λεόντων».

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα οι «μαυροπράσινοι» είχαν ήδη ένα δοκάρι με τον Χαραλάμπους στο 48΄, ενώ έχασαν διπλή ευκαιρία με Ψύχα και Μουκράρη στο 54’. Μεγάλος πρωταγωνιστής ως εκείνη τη στιγμή ήταν ο Μούριελ Μπέκερ, ο οποίος με εξαιρετικές αποκρούσεις διατήρησε ανέπαφη την εστία του.

Οι δύο προπονητές προσπάθησαν με κινήσεις από τους πάγκους να αλλάξουν τα δεδομένα, του αγώνα, ωστόσο μία κεφαλιά του Τσέρνιχ στο 64' και ακόμη μία του Κορομά στο 81' ήταν οι μοναδικές αξιοσημείωτες φάσεις μέχρι τη συμπλήρωση του 90λεπτου.

Το τελικό 0-0 διατήρησε ανοικτή την υπόθεση πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, η οποία θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα της 26ης Απριλίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ολυμπιακός: Μολ, Κυριάκου (69' Ιωάννου), Μουκτάρης, Έσελινκ, Γκόρουπετς, Νάνι, Χαραλάμπους (65' Κα), Αλσέους, Καλίλι (88' Γιακουμάκης), Ψύχας (69' Πεχλιβάνης), Κορομά (88' Ενόχ).

ΑΕΛ: Μούριελ, Φραντζής, Ντέγοεστ, Τεϊσέιρα, Τζάλμα, Ζντραφκόφσκι, Τσιμπόλα, Μιραλάς (46' Μεντόσα), Κατσανίκλιτς (14' Κάσα), Τσέρνιχ (88' Μεντόγεβιτς), Ρομό (75' Μπεραχίνο).

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ