Συνελήφθη πρόεδρος ομάδας της Ligue 1 για ξέπλυμα

Στη φυλακή οδηγείται ο Σαΐντ Σαμπανέ, ο οποίος είχε παραιτηθεί προ ημερών από την Ανζέ. Ο Σαμπανέ είχε αφήσει τον σύλλογο στα χέρια του γιου του, ωστόσο χθες συνελήφθη από τις γαλλικές αρχές.

Ο Σαμπανέ έχει κριθεί προφυλακιστέος για ξέπλυμα χρήματος, δρώντας στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης και για παράνομη άσκηση του επαγγέλματος του αθλητικού δικηγόρου. Η έρευνα ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο, τον Ιούνιο του 2022, ενώ το 2020 είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο γαλλικός σύλλογος είχε κοινοποιήσει την παραίτηση του στις 21 Μαρτίου στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ενώ κατά τη διάρκεια του ΔΣ είχε παραχωρήσει το μερίδιό του στον γιο του Ρομέν Σαμπανέ.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Συνελήφθη μεθυσμένος οπαδός για σεξουαλική επίθεση σε 15χρονη στις κερκίδες στη Γαλλία
Το ξέσπασμα της συζύγου του Πακετά-«Ζούμε έναν εφιάλτη εδώ και δύο χρόνια»
Η ωμή παραδοχή του Αμορίμ-«Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι για την Premier League και το Champions League»
Φρένο στις ορέξεις της Ρεάλ για τον Σαλιμπά βάζει ο Μίκελ Αρτέτα
Ο Αλεξάντερ Άρνολντ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Λίβερπουλ με συγκινητικό μήνυμα
BINTEO: Η Λιντς πανηγύρισε με... συρτάκι την κατάκτηση του πρωταθλήματος
BINTEO: Οπαδός της Άντερλεχτ πατούσε με το μηχανάκι πεσμένο φίλο της Μπριζ
Οπαδοί της Βαγιαδολίδ τύπωσαν χαρτονομίσματα με το πρόσωπο του Ρονάλντο-«Πήγαινε σπίτι σου»
«Ο Γιαμάλ είναι το μέλλον του παγκόσμιου ποδοσφαίρου»
Κυρώσεις της UEFA σε 13 ομάδες λόγω ληξιπρόθεσμων χρεών