Τσάκωσαν με μαχαίρι 17χρονο στο Ολυμπιακός-ΑΕΛ

Στη σύλληψη 17χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, για το αδίκημα της παράνομης κατοχής / μεταφοράς επιθετικού οργάνου (μαχαίρι), κατά παράβαση του Νόμου για τη Βία στους Αθλητικούς Χώρους.

Σε έλεγχο που έγινε χθες από μέλος της Αστυνομίας στο εν λόγω πρόσωπο, κατά την είσοδο του στο Μακάρειο Στάδιο (Αγώνας Κυπέλλου Ολυμπιακός – ΑΕΛ), εντοπίστηκε στην κατοχή του (σε τσαντάκι μέσης), ένα μαχαίρι (μήκος λεπίδας 8 εκατοστών).

Το εν λόγω πρόσωπο συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερο, για να κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης