Ανήλικος άναψε πυρσό στο Πάφος-Ομόνοια και του πέρασαν χειροπέδες

Στη σύλληψη 16χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για το αδίκημα της παράνομης κατοχής/μεταφοράς εκρηκτικών υλών, κατά παράβαση του Νόμου για τη Βία στους Αθλητικούς Χώρους.

Συγκεκριμένα, χθες στο στάδιο Στέλιος Κυριακίδης (Αγώνας Κυπέλλου Πάφος – Ομόνοια Λευκωσίας), εντοπίστηκε μέσω του κλειστού κυκλώματος και ταυτοποιήθηκε, ο 16χρονος ο οποίος άναψε πυρσό σε δύο περιπτώσεις (έξω από το στάδιο πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια του αγώνα στις κερκίδες).

Ο 16χρονος συνελήφθη σήμερα το απόγευμα με δικαστικό ένταλμα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Χθες επίσης, σε έλεγχο που έγινε από μέλος της Αστυνομίας σε 30χρονο, κατά την είσοδο του, στο εν λόγω στάδιο, εντοπίστηκαν στην κατοχή του, δύο πυρσοί και ένα χειροποίητο τσιγάρο, το οποίο περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό και ξηρή φυτική ύλη κάνναβη και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Κρίσιμο ντέρμπι ανάμεσα σε Πάφο και Άρη-Κρίνεται το πρωτάθλημα
Κέρδισε την ΑΕΛ και πήρε προβάδισμα για την κατάληψη της 8ης θέσης ο Εθνικός
Ντόπαραν τους παίκτες και ζήτησαν πρωτάθλημα οι Παφίτες-Άρπαξε πυρσό ο Καρσέδο (vid&pics)
Ύποπτοι 63 αγώνες για χειραγώγηση παγκοσμίως το 2025-Ανάμεσά τους και ένας στην Κύπρο
Με τα μούτρα στη δουλειά και τα μάτια στον Κάναντι ο Μακρίδης
Πιο σημαντικό το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ για τον Μπεργκ-Θέλει επιστροφή στις νίκες
Αρχίζει με αδιάφορο παιχνίδι η αγωνιστική στο πρωτάθλημα-Την Κυριακή τα σπουδαία με ντέρμπι κορυφής
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της αγωνιστικής
Ξεσηκωμός στην Πάφο για τον αγώνα με τον Άρη-«Ξεπέρασε τις πέντε χιλιάδες η προπώληση»
Νέα πυρά Παπασταύρου κατά Κούμα με σειρά ερωτημάτων-Προσπάθεια επηρεασμού της διαιτησίας, βλέπουν στην ΑΕΚ