Άλωσε το Λουζ η Πόρτο και… χάλασε το πάρτι της Μπενφίκα

Έκοψε τον… βήχα της Μπενφίκα η Πόρτο. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Liga Portugal Bwin η ομάδα του Κονσεϊσάο, επικρατώντας 2-1 με ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι στα… σκαριά πάρτι τίτλου, αφού σε περίπτωση νίκης θα εκτοξευόντουσαν στο +13 από τους 2ους «δράκους», αλλά τους το χάλασαν οι φιλοξενούμενοι. Οι «αετοί» μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση, με τον Ράμος να πιάνει δυνατή κεφαλιά στο 10’και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αφού βρήκε στο δοκάρι και στην πλάτη του Ντιόγκο Κόστα, έβαλε… φωτιά στην κερκίδα.

Η Πόρτο έφερε το παιχνίδι στα ίσα με ωραίο σουτ του Ουρίμπε, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βλαχοδήμο. Λίγο μετά ο Γκαλένο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά δόθηκε οφσάιντ. Στο 54’ ο Ταρεμί νίκησε τον Έλληνα γκολκίπερ με σουτ εκτός περιοχής. Συνεπώς η Πόρτο βρέθηκε στο -7 από την κορυφή, οδηγώντας την Μπενφίκα στη 2η ήττα τους συνολικά στη σεζόν και στην 1η στο φετινό πρωτάθλημα.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Ριζικές αλλαγές στη Μάντσεστερ Σίτι-Εννέα παίκτες προς αποχώρηση
Νεϊμάρ: Ο κόσμος νομίζει ότι πάω σε πάρτι κάθε μέρα, δεν είναι εύκολο να φτάσεις εδώ που είμαι
Μετά τον Βιρτς η Λίβερπουλ αδειάζει τα ταμεία της για να πάρει και τον Ίσακ
Η συμφωνία Νίκο Γουίλιαμς-Μπαρτσελόνα στέλνει τον Ράσφορντ στην Νιούκαστλ
Τα βρήκε με την Μπαρτσελόνα για συμβόλαιο έξι ετών o Νίκο Γουίλιαμς
Ο Γκιόκερες τραβάει το σχοινί στα άκρα με την Σπόρτινγκ!
Πεντάρα η Γιουβέντους στην Αλ-Αΐν, γλίτωσε το κάζο η Σάλτσμπουργκ 2-1 την Πατσούκα
Κανσέλο μετά την ισοπαλία με Ρεάλ-«Είμαι ένας απλός φίλος της Μπαρτσελόνα, την αγαπώ»
Οι γονείς του Βιρτς θα λάβουν σχεδόν εννέα εκατομμύρια για την μεταγραφή του στην Λίβερπουλ
Πήρε φόρα η Λίβερπουλ-Μετά τον Βιρτς θέλει να κλείσει και τον Ίσακ