«Πέφτω στα πόδια της μάνας του Άλκη και ζητώ συγγνώμη, δεν ξέρω αν θα άντεχα τέτοιο πόνο»

Η μητέρα του 23χρονου Αυξέντιου, που είναι εκ των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, έστειλε μήνυμα στους γονείς του αδικοχαμένου φοιτητή.

Η Suela Carciu, μητέρα του 23χρονου Αυξέντιου, ενός εκ των 12 κατηγορουμένων για τη φονική ενέδρα που στοίχισε τη ζωή του Άλκη Καμπανού, μίλησε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» έστειλε μήνυμα στους γονείς του αδικοχαμένου φοιτητή.

«Πέφτω στα πόδια της μάνας που έχασε το παιδί της και της ζητάω συγγνώμη. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς νιώθουν οι γονείς του Άλκη. Δεν ξέρω αν εγώ θα άντεχα τέτοιο πόνο...», είπε με τρεμάμενη φωνή η  Suela Carciu.  

Μιλώντας για τον γιο της και τη ζωή τους πριν τη δολοφονία του Άλκη, ανέφερε: «Ο Αυξέντης ήταν πάντα το στήριγμά μου. Δούλευε και έφερνε τα χρήματα στο σπίτι, με βοηθούσε να πληρώνω το σχολείο της αδελφής του, της μικρότερης κόρης μου. Δεν μου έδωσε ποτέ δικαίωμα για τίποτα. Πάντα έκανε αυτό που του ζητούσα».

Περιγράφοντας το βράδυ της δολοφονίας του Άλκη, είπε με δάκρυα: «Εκείνο το βράδυ γύρισε από τη δουλειά, έφαγε και φόρεσε τις πιτζάμες του, δεν είχε κανονίσει να βγει. Έβλεπε τηλεόραση και κάποια στιγμή σηκώθηκε και ετοιμάστηκε. Τον ρώτησα πού θα πάει. Μου είπε “θα πάνω να δω τον αγώνα” και ότι δεν θα αργήσει. Γύρισε τα ξημερώματα. Τον κατάλαβα, αλλά δεν σηκώθηκα. Κοιμήθηκε στον καναπέ. Όταν ξύπνησα, μάζεψα τα ρούχα του από το σαλόνι. Δεν είδα τίποτα περίεργο...».

Για τις σκέψεις που τη βασανίζουν 14 μήνες είπε: «Ήθελα σαν μάνα να ξέρω αν το χέρι του παιδιού μου χτύπησε τον Άλκη. Ο ίδιος μου είπε με κλάματα “μαμά, δεν τον χτύπησα”. Αν είχε χτυπήσει τον Άλκη δεν θα ήμουν εδώ για να τον υπερασπιστώ. Κάπου έφταιξα κι εγώ. Δεν ξέρω πώς έμπλεξε. Κάπου θα έφταιξα...».

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Πογέτ: Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα
Παίζει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ
Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό
Καταθέτει μήνυση εναντίον του Νέβιλ η Νότιγχαμ
Σειρήνες από MLS για Αλμέιδα