Το μπαλάκι στην Αστυνομία για τον τελικό στο ΓΣΠ-«Εμάς δεν μας ενημέρωσε κανένας»

Η Αστυνομία δεν έχει λάβει κανένα αίτημα, προς το παρόν, για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΓΣΠ, δήλωσε το Σάββατο η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου, η οποία μίλησε μετά από εκδήλωση που διοργάνωσε η Παγκύπρια Κίνηση Ίσα Δικαιώματα- Ίσες Ευθύνες με τίτλο: “Στοχεύοντας ενισχύουμε την Europa Donna Cyprus” στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Κύπρου “Λάκης Ψημολοφίτης”.

Ερωτηθείσα από δημοσιογράφους εάν έχει κλείσει η συμφωνία για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΓΣΠ, με ημερομηνία διεξαγωγής τις 20 Μαΐου, η κ. Προκοπίου τόνισε ότι η Αστυνομία δεν έχει πάρει κανένα αίτημα προς το παρόν, ούτε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) ούτε δια μέσω της ΚΟΠ (Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου) από την ΕΠΟ.

«Εμάς δεν μας έχει ενημερώσει κανένας επίσημα. Όταν και εφόσον μας ενημερώσουν, που θεωρώ θα συμβεί, τότε η Αστυνομία θα εξετάσει την επικινδυνότητα ή το ρίσκο που εμπεριέχει μια τέτοια απόφαση και θα τοποθετηθούμε αναλόγως», σημείωσε.

Σε ερώτηση εάν επιχειρησιακά μπορεί να αναληφθεί μια τέτοια διοργάνωση από πλευράς Αστυνομίας, η Υπουργός επανέλαβε ότι όταν υπάρξει το αίτημα θα το εξετάσει η Αστυνομία. «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα δεδομένο μπροστά μας, άρα δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε», ανέφερε.

Εξάλλου, ερωτηθείς για το ίδιο θέμα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι πέραν των δημοσιευμάτων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες «εμείς ως Αστυνομία δεν έχουμε καμιά επίσημη ενημέρωση». Σημείωσε ότι με αυτά τα δεδομένα, αν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση «τότε θα το μελετήσουμε και θα τοποθετηθούμε».

Δειτε Επισης

Άνετος στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ, επέστρεψε δυναμικά στις νίκες
Παραιτήθηκε από τον πάγκο του Απόλλωνα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς
Ζημιές, τραυματισμούς και ανεξέλεγκτα δακρυγόνα καταγγέλλει η Ανόρθωση-Ζητά έρευνα από Προκοπίου
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται η 13η αγωνιστική-Στραμμένα στο ΓΣΠ τα βλέμματα
Μεταβαίνει στο Μαυροβούνιο η αποστολή της Εθνικής Γυναικών Κύπρου
Πάθος και ένταση στο Παπαδόπουλος, αλλά χωρίς τέρματα το ντέρμπι
Έμειναν στο Χ στο Δασάκι-Πικρό το αποτέλεσμα για τον Απόλλωνα
Άναψαν τα αίματα στο Παπαδόπουλος-Διπλή αποβολή στο ντέρμπι
ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε με καθυστέρηση το ντέρμπι στη Λάρνακα και διακόπηκε λίγα λεπτά μετά
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα που παρατάσσουν με τελικό στόχο τη νίκη