Το μπαλάκι στην Αστυνομία για τον τελικό στο ΓΣΠ-«Εμάς δεν μας ενημέρωσε κανένας»

Η Αστυνομία δεν έχει λάβει κανένα αίτημα, προς το παρόν, για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΓΣΠ, δήλωσε το Σάββατο η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου, η οποία μίλησε μετά από εκδήλωση που διοργάνωσε η Παγκύπρια Κίνηση Ίσα Δικαιώματα- Ίσες Ευθύνες με τίτλο: “Στοχεύοντας ενισχύουμε την Europa Donna Cyprus” στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Κύπρου “Λάκης Ψημολοφίτης”.

Ερωτηθείσα από δημοσιογράφους εάν έχει κλείσει η συμφωνία για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΓΣΠ, με ημερομηνία διεξαγωγής τις 20 Μαΐου, η κ. Προκοπίου τόνισε ότι η Αστυνομία δεν έχει πάρει κανένα αίτημα προς το παρόν, ούτε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) ούτε δια μέσω της ΚΟΠ (Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου) από την ΕΠΟ.

«Εμάς δεν μας έχει ενημερώσει κανένας επίσημα. Όταν και εφόσον μας ενημερώσουν, που θεωρώ θα συμβεί, τότε η Αστυνομία θα εξετάσει την επικινδυνότητα ή το ρίσκο που εμπεριέχει μια τέτοια απόφαση και θα τοποθετηθούμε αναλόγως», σημείωσε.

Σε ερώτηση εάν επιχειρησιακά μπορεί να αναληφθεί μια τέτοια διοργάνωση από πλευράς Αστυνομίας, η Υπουργός επανέλαβε ότι όταν υπάρξει το αίτημα θα το εξετάσει η Αστυνομία. «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα δεδομένο μπροστά μας, άρα δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε», ανέφερε.

Εξάλλου, ερωτηθείς για το ίδιο θέμα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι πέραν των δημοσιευμάτων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες «εμείς ως Αστυνομία δεν έχουμε καμιά επίσημη ενημέρωση». Σημείωσε ότι με αυτά τα δεδομένα, αν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση «τότε θα το μελετήσουμε και θα τοποθετηθούμε».

Δειτε Επισης

Γεφύρωσαν τις διαφορές Cytavision και Cablenet-Συμφωνία για προβολή κοινού περιεχομένου
Η επίσημη θέση της Πάφου για Κβίντα-«Κανένας δεν είναι υπεράνω της ομάδας»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο Άρης
Πώς απαντά η ΑΕΚ στα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Φαράζ
Σειρήνες από Ελλάδα για Λοΐζου
Ανακοίνωσε αριστερό μπακ η ΑΕΛ
Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Σέρνιτς
Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει τη Λευκορωσία για το UEFA Women's EURO 2025
BINTEO: Σκόραρε κόντρα στη Χαλμσταντ το ένατο του γκολ ο Πίττας
Βαρύ το ποινικό μητρώο των 74 που εμπλέκονται στα επεισόδια-Έκλεισαν ραντεβού εδώ και εβδομάδες