Σήκωσε… κεφάλι στη Νίκαια η Παρί!

Τέλος στο σερί των δύο ηττών έβαλε η Παρί Σεν Ζερμέν!

Οι Παριζιάνοι επικράτησαν 2-0 στην έδρα της Νις και διατήρησαν το +6 στην κορυφή από τη δεύτερη Λανς.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Γκαλτιέ ήταν οι Μέσι και Ντοναρούμα. Ο Αργεντινός σταρ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 26’, ενώ έπειτα από δική του εκτέλεση κόρνερ, ο Σέρχιο Ράμος με κεφαλιά διαμόρφωσε το σκορ στο 76’.

Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Ντοναρούμα, ο οποίος κράτησε απαραβίαστη την εστία του με επτά επεμβάσεις, ενώ είχε για σύμμαχο και την… τύχη.

Συγκεκριμένα, στο 51’ οι γηπεδούχοι έφτασαν μία «ανάσα» από την ισοφάριση, αλλά έπειτα από κεφαλιά του Ντάντε, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και σύμφωνα με το VAR δεν πέρασε για… χιλιοστά τη γραμμή του τέρματος του Ιταλού!

Από την άλλη, η ομάδα της Νίκαιας έμεινε χωρίς νίκη για πέμπτο σερί ματς και παράλληλα παρέμεινε στους 45 βαθμούς και την 8η θέση.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Ριζικές αλλαγές στη Μάντσεστερ Σίτι-Εννέα παίκτες προς αποχώρηση
Νεϊμάρ: Ο κόσμος νομίζει ότι πάω σε πάρτι κάθε μέρα, δεν είναι εύκολο να φτάσεις εδώ που είμαι
Μετά τον Βιρτς η Λίβερπουλ αδειάζει τα ταμεία της για να πάρει και τον Ίσακ
Η συμφωνία Νίκο Γουίλιαμς-Μπαρτσελόνα στέλνει τον Ράσφορντ στην Νιούκαστλ
Τα βρήκε με την Μπαρτσελόνα για συμβόλαιο έξι ετών o Νίκο Γουίλιαμς
Ο Γκιόκερες τραβάει το σχοινί στα άκρα με την Σπόρτινγκ!
Πεντάρα η Γιουβέντους στην Αλ-Αΐν, γλίτωσε το κάζο η Σάλτσμπουργκ 2-1 την Πατσούκα
Κανσέλο μετά την ισοπαλία με Ρεάλ-«Είμαι ένας απλός φίλος της Μπαρτσελόνα, την αγαπώ»
Οι γονείς του Βιρτς θα λάβουν σχεδόν εννέα εκατομμύρια για την μεταγραφή του στην Λίβερπουλ
Πήρε φόρα η Λίβερπουλ-Μετά τον Βιρτς θέλει να κλείσει και τον Ίσακ