BINTEO: Ντροπιαστικό πανό από τους οπαδούς της Νις για τη μητέρα του Γκαλτιέ

Χάρη σε γκολ του Λιονέλ Μέσι και του Σέρχιο Ράμος, η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε νικηφόρα με 2-0 από τη Νίκαια για το γαλλικό πρωτάθλημα. 

Μετά τον αγώνα, ωστόσο, ο προπονητής των Παριζιάνων θέλησε να μιλήσει για το ντροπιαστικό πανό που σήκωσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων για τη μητέρα του., καθώς ο ίδιος είχε κάνει νωρίτερα χειρονομία προς την εξέδρα. 

«Γιατί αντέδρασα έτσι; Δεν είδατε; Δεν ακούσατε; Δεν διαβάσατε; Η μητέρα μου είναι 83 ετών και αναρρώνει από μάχη με τον καρκίνο. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο» είπε ο Γκαλτιέ.

«Όλοι αυτοί στις ερκίδες απολαμβάνουν ευρωπαϊκά παιχνίδια χάρη στη δική μου δουλειά πέρσι. Ό,τι κι αν πιστεύουν για μένα, αυτή οδήγησε την ομάδα στην Ευρώπη» πρόσθεσε αναφερόμενος στην πέμπτη θέση που πήρε πέρσι με τη Νις.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Πρόστιμο και απαγόρευση μετακίνησης οπαδών με αναστολή για ρατσιστική συμπεριφορά στη Ρεάλ Μαδρίτης
Διαλύεται το πέταλο των οργανωμένων της Ίντερ-Κάθε σύνδεσμος ξεχωριστά
Το παιδί θαύμα της Ρίβερ, η σύγκριση με τον Μέσι και η ρήτρα των 45 εκατομμυρίων
Βαλβέρδε: Υπήρξε χέρι του Γκαρνάτσο, πιο ξεκάθαρο από την αποβολή του Βιβιάν
Επική ατάκα Φερνάντες για τον θρίαμβο στο Μπιλμπάο-«Όταν πεθάνω, θα έχω αρκετό χρόνο να ξεκουραστώ»
H Γιουνάιτεντ προσφέρει συμβόλαιο στον Τζόναθαν Τα
Premier League: Η Μπρέντφορντ νίκησε 2-0 την Νότιγχαμ στο «City Ground» και τη φρέναρε στο δρόμο για τα... αστέρια
Προς αγγλικό τελικό στο Europa League-H Γιουνάιτεντ 3-0 την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές», η Τότεναμ 3-1 την Μπόντο Γκλιμτ στο Λονδίν
«Μανόλο ντελ Μπόμπο»: Πέθανε ο πιο πιστός φίλαθλος της εθνικής Ισπανίας
Το έκαναν κι αυτό οι φίλοι της Λίβερπουλ: Σεισμός σχεδόν 2 ρίχτερ για την κατάκτηση της Premier (vid)