Σοβαρές καταγγελίες Νεοφυτίδη-«Επιλεκτικά δάνεια σε ομάδες, καθαρή αλλοίωση πρωταθλήματος»

Για καθαρή αλλοίωση του πρωταθλήματος εξαιτίας επιλεκτικών δανείων της ΚΟΠ σε ορισμένες ομάδες, κάνει λόγο ο Σπύρος Νεοφυτίδης.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, σε δηλώσεις του στον Super Sport FM, προχώρησε σοβαρές καταγγελίες προς την Κυπριακή Ομοσπονδία, αναφέροντας ότι, «έχουμε κάποιες σοβαρές υποψίες πως ''έφυγαν'' τεράστια κεφάλια σε διάφορες ομάδες για να ξεπεράσουν δυσκολίες. Θα έπρεπε να μπει μία ανεξάρτητη εταιρεία για να ελέγξει τα οικονομικά της Ομοσπονδίας, αυτό θα έπρεπε να το αιτηθούν τα Σωματεία. Έχουμε μάθει ότι δόθηκαν δανεικά σε διάφορες ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Αν μιλάμε για τεράστια ποσά όπως διαφαίνεται, υπάρχει παρέμβαση στο πρωτάθλημα. Φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά στα οικονομικά της Ομοσπονδίας. Έπρεπε να ελεγχθούν τα οικονομικά από ανεξάρτητη ελεγκτική αρχή. Με αυτόν τον τρόπο που παρέχεται βοήθεια σε επιλεγμένες ομάδες, γίνεται «καθαρή» αλλοίωση του πρωταθλήματος. Ποιος αποφασίζει να δοθούν αυτά τα λεφτά και με ποιον τρόπο παίρνουν τις αποφάσεις;».

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου