Η Ρεάλ πάει για το μπαμ του αιώνα-Θέλει Μπέλιγχαμ και Εμπαπέ

Η Ρεάλ Μαδρίτης σχεδιάζει να πραγματοποιήσει τις μεταγραφές που θα προκαλέσουν κρότο, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της telegraph θέλει να αποκτήσει και τον Κιλιάν Εμπαπέ, πέραν του Τζουντ Μπέλιγχαμ με τον οποίο θεωρείται ότι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για εξαετές συμβόλαιο.

Συμβόλαιο με την επιτυχία, δεν υπέγραψε κανείς. Ίσως στην περίπτωση της Ρεάλ Μαδρίτης αυτό να μην ισχύει, αν αναλογιστεί κανείς πως τα τελευταία 10 χρόνια αποτελούν μία σύγχρονη «χρυσή δεκαετία» για τους Μαδριλένους με 5 κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ από το 2014 και μετά.

Βέβαια οι επιτυχίες αυτές, σαφώς και οφείλονται στον άκρως πετυχημένο ποδοσφαιρικό κορμό που έχει χτίσει η Ρεάλ τόσα χρόνια, με World Class παίκτες σε όλες τις γραμμές οι οποίοι βεβαίως έχουν μπει στα τελευταία χρόνια της -υψηλού επιπέδου- καριέρας τους. Και για να αντικαταστήσεις κάποιον σαν τον Μόντριτς, τον Κρος ή τον Μπενζεμά, πρέπει να είσαι ή πολύ τυχερός ή να τα... σκάσεις χοντρά. Εν προκειμένω, οι Μαδριλένοι αποφάσισαν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους.

Έτσι, σύφμωνα με την Telegraph, στη Ρεάλ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ με τον Άγγλο να αποτελεί ίσως τον πιο «καυτό» αυτή τη στιγμή μέσο του κόσμου, αν αναλογιστεί κανείς την ποδοσφαιρική του αξία, την ηλικία και τις παραστάσεις που έχει μόλις στα 20 του χρόνια.

Και κάπου εκεί μπαίνει και ο Κιλιάν Εμπαπέ. Το σίριαλ του Γάλλου με την ομάδα της Μαδρίτης, κρατάει εδώ και αρκετό καιρό και μάλλον δύσκολα θα σταματήσει μέχρι να γίνει το... μοιραίο. Και μετά τον Μπέλιγχαμ, η έννοια του «κάλλιο αργά παρά ποτέ» βοά δυνατά στα αυτιά των ιθυνόντων της Ρεάλ, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να προβούν σε μεγάλα έξοδα το καλοκαίρι, να εκμεταλλευτούν όσο μπορούν, το καθεστός αβεβαιότητας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Παρίσι, και να κάνουν δικό τους τον Εμπαπέ.

Με τον τρόπο αυτό, θα προσπαθήσουν να χτίσουν τους νέους Galacticos και να διατηρήσουν σε ισχύ, το συμβόλαιό τους με την «ευρωπαϊκή επιτυχία».

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Χειρουργείο για Αλάμπα και νοκ άουτ από το Euro
Αγκάλιασε την δεύτερη θέση η Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Σοσιεδάvs Βαλένθια 1-0-Φουλ για Ευρώπη η μια, εκτός στόχου η άλλη
Στις 6 Ιουνίου η ψηφοφορία για την πρόταση της Γούλβς για κατάργηση του VAR
Νάπολι και Ατλέτικο προστέθηκαν στην λίστα των ενδιαφερόμενων για τον Γκρίνγουντ
Βαριές καταγγελίες δημοσιογράφου για απειλές από Αλέγκρι-«Θα σου κόψω τα αυτιά και θα σου σπάσω τα μούτρα»
Ανατροπή στην υπόθεση Τούχελ ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για ανανέωση
Κλείδωσε το Champions League με τρομερό Γκριεζμάν η Ατλέτικο Μαδρίτης
Ο Βλάχοβιτς έστεψε Κυπελλούχο τη Γιουβέντους
Τρίποντα Ευρώπης για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι