Ζεσταίνουν το κλίμα οι ΑΕΛίστες ενόψει τελικού-«Η πόλη αρχίζει να κοχλάζει»

Ενόψει του μεγάλου τελικού της 24ης Μαϊου, οι φίλοι της ΑΕΛ, ετοιμάζουν ταξίδι στη Λάρνακα για τον αγώνα με την Ανόρθωση, ώστε να ντοπάρουν τους ποδοσφαιριστές.

«Δεν χρειάζονται λόγια, αναλύσεις και καλέσματα. Η γενική επιστράτευση του κόσμου της Α.Ε.Λ βρίσκεται σε εξέλιξη και η πόλη αρχίζει να κοχλάζει.

Εν μέσω αυτής της κατάστασης το Σάββατο ταξιδεύουμε στο Παπαδόπουλος για να στηρίξουμε την ομάδα και δίνουμε παράλληλα μια μικρή γεύση στους αντιπάλους, από την γαλαζοκίτρινη καταιγίδα που θα πλημμυρίσει την πρωτεύουσα στις 24 Μαΐου.

Η ώρα 15:30 μαζευόμαστε στην έξοδο της Παρεκκλησιάς και πάμε να στήσουμε άλλη μια ιεροτελεστία στο όνομα της Α.Ε.Λ και της Λεμεσού.

ΥΓ: Την Παρασκευή 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση του Συνδέσμου. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση τις επόμενες μέρες».

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»