Τινάζει την μπάνκα για τον Ντέκλαν Ράις η Άρσεναλ

Έτοιμη να ρίξει την πρώτη μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού στην Premier League είναι η Άρσεναλ, που πιέζει την Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», οι ιθύνοντες της Άρσεναλ προσφέρουν στα «σφυριά» το ποσό των 90 εκ. λίρων προκειμένου να αποκτήσουν τον Ντέκλαν Ράις, που αποτελεί την μεταγραφική προτεραιότητα για τους «Κανονιέρηδες».

Ο Μικέλ Αρτέτα έχει εισηγηθεί την απόκτηση του 24χρονου μέσου με κάθε κόστος, αφού θεωρεί ότι είναι το γρανάζι που λείπει από την μεσαία γραμμή της Άρσεναλ.

Έτσι η διοίκηση των «κανονιέρηδων» είναι αποφασισμένη να ικανοποιήσει το «θέλω» του προπονητή της Άρσεναλ, τινάζοντας την μπάνκα για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις.

O Ράις είναι σύμφωνος με την μετακόμισή του στην Άρσεναλ, αφού οι Λονδρέζοι του προσφέρουν την προοπτική της συμμετοχής στο Champions League αλλά και έναν μισθό που θα του αποφέρει 300 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα!

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Έξαλλος και στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης, τα ξαναέβαλε με τον Νούνο Σάντο
Οριστικό deal Μπαρτσελόνα με Φλικ για νέο συμβόλαιο ως το 2027
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Κάρλο Αντσελότι
Τρομερή δήλωση από τον Φλικ-«Θέλω να μείνει ο Σέζνι και ας καπνίζει κάποια τσιγάρα»
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν
Σάλος με τους διαλόγους του VAR στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το χέρι του Φερμίν-«Ευτυχώς θεέ μου»! (vid)
Οι Γενοβέζοι πάγωσαν το «Μαραντόνα» και έβαλαν φωτιά στη μάχη για το σκουντέτο
Ανατροπή από άλλο πλανήτη-Η Μπαρτσελόνα αγκαλιά με τον τίτλο στο ματς της χρονιάς με τη Ρεάλ
BINTEO: Στον αγωνιστικό χώρο ο Μαρινάκης, τα έψαλλε στον Εσπίριτο Σάντο για τη νέα γκέλα