Αποφασίζει λεπτομέρειες και ώρα διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου η ΚΟΠ

Σύσκεψη στα γραφεία της ΚΟΠ για τον τελικό κυπέλλου, που θα διεξαχθεί τις 24 Μαΐου, θα διεξαχθεί την Τετάρτη.

Στη σύσκεψη, αναμένεται να συζητηθεί ο αριθμός εισιτηρίων που θα πάρει κάθε ομάδα, καθώς και η ώρα έναρξης του τελικού.

Τη δεδομένη στιγμή, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο τραπέζι βρίσκονται δύο σενάρια ο αγώνας να ξεκινήσει είτε 20:00, είτε 20:30.

Στη σύσκεψη, πέραν από τους εκπροσώπους των δύο ομάδων, αναμένεται να συμμετάσχουν και εκπρόσωπο της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα όσα προνοεί η προκήρυξη, ο τελικός κυπέλλου θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ και η ΑΕΛ θα πάρει το κάτω διάζωμα της Δυτικής και τη Νότια κερκίδα, ενώ η Ομόνοια την Ανατολική και τη Βόρεια.

Τι αναφέρει η προκήρυξη

Ο Τελικός Κυπέλλου Coca-Cola Α’ Β’ Κατηγορίας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, με τις εξής παραμέτρους, σε περίπτωση που μια από τις δύο ομάδες του Τελικού είναι ομάδα που χρησιμοποιεί σαν έδρα της, το στάδιο ΓΣΠ:

H ομάδα που δεν έχει σαν έδρα το ΓΣΠ θα πάρει:

– Το 60% των καθαρών εισπράξεων (σε περίπτωση που τα έσοδα αποφασιστεί να δοθούν στις ομάδες)

– Τη Δυτική κερκίδα του Σταδίου (κάτω διάζωμα), καθώς επίσης και μία από τις κερκίδες Βόρεια ή Νότια.

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας είναι μία από τις ομάδες του τελικού, η ομάδα που δεν έχει σαν έδρα το ΓΣΠ θα πάρει την Νότια κερκίδα. Αν ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας είναι μία από τις ομάδες του τελικού, η ομάδα που δεν έχει σαν έδρα το ΓΣΠ θα πάρει την Βόρεια Κερκίδα.

Η ομάδα που χρησιμοποιεί σαν έδρα το στάδιο ΓΣΠ θα πάρει τα αποδυτήρια που χρησιμοποιεί στους αγώνες που είναι γηπεδούχος.

Δειτε Επισης

Νεοφυτίδης: Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ΚΟΠ, περιμένουμε και τον Εισαγγελέα για την υπόθεση Κούμα
Νέο πρόεδρο της ΚΟΠ κοινής αποδοχής από όλα τα σωματεία θέλει η ΑΕΛ
Παπασταύρου για τα 77 χρόνια ζωής της Ομόνοιας-«Να συνεχίσουμε να κατακτούμε τίτλους, έμφαση στα έργα υποδομής»
Με Αλβανία ή Τουρκία στα play off του Nations League η Εθνική Γυναικών
Βγήκε στην... επίθεση με Waldo Rubio η ΑΕΚ-Καταρχήν συμφωνία για δύο χρόνια
Παραιτήθηκε και επίσημα ο Κούμας από την Προεδρία της ΚΟΠ-«Έχω γίνει στόχος, μοιραία στοχοποιείται και η ΚΟΠ»
Καταγγέλλει παραβίαση του διατάγματος για τον Κατώτατο Μισθό με την ανοχή της ΚΟΠ ο ΠΑΣΠ
Πάνω από 1.000 άτομα πρόσθεσαν την κάρτα φιλάθλου μέσω του Ψηφιακού Πολίτη σε 24 ώρες
Επίσημα Ανορθωσιάτης ο Κωνσταντίνος Παναγή
Θα χρησιμοποιείται μόνο ως προπονητικό κέντρο το Μακάρειο Στάδιο-Σε λειτουργία τα βοηθητικά και τα αποδυτήρια