Θρήνος στην Ελπίδα Αστρομερίτη-Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του σωματείου

Θλίψη σκόρπισε στον Αστρομερίτη η είδηση του θανάτου του προέδρου του ποδοσφαιρικού σωματείου του χωριού, Χριστόδουλου Βασιλείου, ο οποίος έδινε πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Σωματείου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «μαύρο ξημέρωμα το σημερινό για την οικογένεια της Ελπίδας Αστρομερίτη, αλλά και για τη κοινότητα Αστρομερίτη. Δυστυχώς ο πρόεδρος του σωματείου μας Χριστόδουλος Βασιλείου, μετά από πολύμηνη μάχη με το καρκίνο έφυγε σήμερα τα ξημερώματα για το μεγάλο ταξίδι σκορπώντας σ' όλους τη θλίψη για τον χαμό του».

Στην ανάρτηση αναφέρεται πως ο Χριστόδουλος Βασιλείου ήταν «ένας από τους πιο πιστούς στρατιώτες της ομάδας μας, αφού από τη πρώτη μέρα ίδρυσης του σωματείου μας, δήλωσε παρών και ήταν από τους κύριους συντελεστές των επιτυχιών, αλλά και της μέχρι σήμερα πορείας της ομάδας μας. Δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια ήταν πάντα δίπλα της σε κάθε αγώνα, σε κάθε γήπεδο σε κάθε χωριό που παίζαμε και πρώτιστο μέλημα του ήταν να λειτουργεί σωστά η ομάδα και να μη λείπει τίποτα από κανένα ποδοσφαιριστή της ομάδας μας».

Στην ανάρτηση, ο Χριστόδουλος Βασιλείου χαρακτηρίζεται ως «ένας απλός, λαϊκός, απίστευτος και ενθουσιώδης χαρακτήρας πάντα με το χαμόγελο και την ευγένεια να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του. Στο πρόσωπο του προέδρου μας, αντικατοπτρίζονται όλες οι αξίες της Ελπίδας. Αιωνία σου η μνήμη Μίχο μας. Καλό ταξίδι στο φως πρόεδρε».

Δειτε Επισης

Μίρτσεα Λουτσέσκου: «Θα συναντήσουμε μια πολύ φιλόδοξη Κύπρο, μας εντυπωσίασαν με την αγωνιστική τους δύναμη»
Ώρα για ανάσες στην ΑΕΚ και από Δευτέρα… Ανόρθωση
Συναρπαστικές Μάχες με 0% Γκανιότα από τη Megabet Plus: Ουγγαρία - Ολλανδία και Τσεχία - Αλβανία!
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει τη Γαλλία στην Κύπρο
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής για αγώνα με Ρουμανία
Ισόπαλος 1-1 ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με το Ισραήλ
Λύση συνεργασία με τους προπονητές τους ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ και ΕΝΠ
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής-Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών
Πάει για την έκπληξη η Εθνική Κύπρου με τον Αυγουστή στον πάγκο-Αμέτρητες επιλογές στην Fonbet
Όλα δείχνουν deal με Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ-Έπονται ανακοινώσεις