Άγγιξε τον τίτλο και περιμένει ο Άρης-Επικράτησε και της Ομόνοιας στο Alphamega

Πήρε ακόμη μία νίκη, πλησίασε ακόμη περισσότερο στην κορυφή και πλέον περιμένει τις επιδώσεις των αντιπάλων του ο Άρης, που επικράτησε και στον αποψινό του αγώνα, απέναντι στην Ομόνοια.

Ο Άρης, που φιλοξένησε την ομάδα της Λευκωσίας στο Alphamega, κατάφερε να την κερδίσει, με 1-0 και πλέον έχει στρέψει το βλέμμα του, στο παιχνίδι ανάμεσα στο συμπολίτη του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ, που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, στο ίδιο γήπεδο το απόγευμα της Κυριακής.

Το γκολ για την ομάδα της Λεμεσού πέτυχε ο Γκομίς, στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης, από την άσπρη βούλα της περιοχής της Ομόνοιας και κατάφεραν να επιβάλουν την κυριαρχία τους, που κατείχαν σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, ο Άρης έριξε τους ρυθμούς του και έβαλε στόχο να διασφαλίσει το υπέρ του αποτέλεσμα. Αν και οι πράσινοι της Λευκωσίας είχαν δύο ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, με τον Χαραλάμπους και τον Σράντι στο 64’ και 78’ αντίστοιχα, τελικά δεν ήρθε το γκολ.

Ο αγώνας ανάμεσα στους κυανόλευκους της Λεμεσού και τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας, κρίνεται κρίσιμος για τους μαυροπράσινους, αφού σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ δεν καταφέρει να κερδίσει και να φύγει από τη Λεμεσό με το τρίποντο, τότε ο Άρης είναι πρωταθλητής. Σε αντίθετη περίπτωση, ακόμη κι αν ο ΑΠΟΕΛ κερδίσει τον Απόλλωνα, ο Άρης παραμένει στην κορυφή και αν υπάρξει μεταξύ τους αναμέτρηση, η ομάδα της Λεμεσού παραμένει μπροστά ακόμη και σε περίπτωση ήττας, με ένα γκολ διαφορά.

Δειτε Επισης

Μίρτσεα Λουτσέσκου: «Θα συναντήσουμε μια πολύ φιλόδοξη Κύπρο, μας εντυπωσίασαν με την αγωνιστική τους δύναμη»
Ώρα για ανάσες στην ΑΕΚ και από Δευτέρα… Ανόρθωση
Συναρπαστικές Μάχες με 0% Γκανιότα από τη Megabet Plus: Ουγγαρία - Ολλανδία και Τσεχία - Αλβανία!
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει τη Γαλλία στην Κύπρο
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής για αγώνα με Ρουμανία
Ισόπαλος 1-1 ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με το Ισραήλ
Λύση συνεργασία με τους προπονητές τους ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ και ΕΝΠ
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής-Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών
Πάει για την έκπληξη η Εθνική Κύπρου με τον Αυγουστή στον πάγκο-Αμέτρητες επιλογές στην Fonbet
Όλα δείχνουν deal με Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ-Έπονται ανακοινώσεις