Μετατρέπουν σε φρούριο το Άλφαμεγα για το κρίσιμο ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ

«Θάνατός σου, η ζωή μου», είναι το κρίσιμο ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλων και ΑΠΟΕΛ στο Στάδιο Άλφαμεγα, δυο στροφές από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, καθώς οι δυο ομάδες έχουν ως δρόμο… μονόδρομο το τρίποντο, κάτι που φυσικά θέλουν τόσο πολύ και οι οπαδοί των δυο ομάδων, οι οποίοι θα δώσουν το βροντερό τους παρών στο γήπεδο της Λεμεσού, θέτοντας σε κινητοποίηση τις Αρχές.

Άλλωστε, το γεγονός ότι είναι το πρώτο ντέρμπι μεταξύ των δυο ομάδων που διεξάγεται στο νέο γήπεδο της Λεμεσού, καθώς οι αγώνες που προηγήθηκαν ήταν στο ΓΣΠ αλλά και στο Τσίρειο Στάδιο, αποτελεί και ένα νέο crash test για την Αστυνομία, η οποία καλείται από την πλευρά της να καταστρώσει ειδικό πλάνο, ώστε να αποφευχθούν νέα έκτροπα ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων, ξυπνώντας μαύρες μνήμες του πρόσφατου παρελθόντος.

Όπως κάθε κρίσιμο ντέρμπι που διεξάγεται το τελευταίο διάστημα, έτσι και στο νέο γήπεδο της Λεμεσού, αναμένεται με την παρουσία του Αίαντα, να υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη, τόσο εκτός αλλά και εντός του σταδίου και ιδιαίτερα έντονη πρόκειται να είναι η παρουσία των μελών της Αστυνομίας στα σημεία ελέγχου, όπου σε συνεργασία με το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου, θα ελέγχονται εξονυχιστικά οι οπαδοί, προτού εισέλθουν στις εξέδρες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα εισιτήρια που αναλογούσαν για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ έχουν εξαντληθεί, όπως και τα εισιτήρια για το πέταλο που θα βρίσκονται οι οπαδοί του Απόλλωνα, ενώ αρκετός κόσμος θα φιλοξενείται σε Ανατολική και Δυτική εξέδρα.

Μετά και την ήττα από τον Άρη, οι γαλάζιοι της Λεμεσού, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, εάν θέλουν φυσικά να παραμείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης που εξασφαλίζει και έξοδο στην Ευρώπη. Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ, μόνο με τρίποντο θα έχει τις ελπίδες για κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπου και θα κριθεί με αυτό τον τρόπο την τελευταία αγωνιστική, στον τελικό με τον Άρη στο στάδιο της πρωτεύουσας.

Όπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν, η ισοπαλία, δεν χαροποιεί καμία ομάδα και έτσι αναμένεται ένα καυτό ντέρμπι, από το οποίο θα καθοριστούν αρκετά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, με την ευχή όλων φυσικά να πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας, χωρίς να ξεφύγουν οι οπαδοί, αμαυρώνοντας ακόμη μια αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δειτε Επισης

Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος μέσω VAR και το γκολ που έφερε την έκρηξη