Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου στο ΓΣΠ

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου Coca - Cola. ΑΕΛ και Ομόνοια θα διεκδικήσουν στις 24 του Μάη το τρόπαιο του Κυπελλούχο στο μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 19:00.

Σήμερα Δευτέρα στις 12:30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ η Συνέντευξη Τύπου του τελικού, στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα και εκπροσώπων των διαγωνιζομένων ομάδων (Προέδρων / Διοικητικών Παραγόντων, προπονητών και ποδοσφαιριστών) καθώς και εκπροσώπων της χορηγού εταιρείας Coca- Cola.

Ο φετινός τελικός θα διεξαχθεί με σύνθημα "Ένα γκολ στη συμπερίληψη - A goal for inclusivity) και είναι αφιερωμένος στο Σύνδεσμο Αυτισμού Κύπρου.  

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Εικοσιένα χρόνια από το θαύμα της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»