Καταγγέλλουν ρίψη δακρυγόνων οι παίκτες της Ομόνοιας-«Αστυνομία Κύπρου είσαστε ανίκανοι»

Ρίψη δακρυγόνων από την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της πορείας του λεωφορείου της Ομόνοιας προς την οδό Παπανικολή για τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του κυπέλλου, καταγγέλλουν ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας.

Συγκεκριμένα, Ανδρόνικος Κακουλλής και Χαράλαμπος Κυριακίδης καταγγέλλουν πως δέχθηκαν δακρυγόνα από μέλη της Αστυνομίας και πως επηρεάστηκε το λεωφορείο που μετέφερε τους ποδοσφαιριστές.

Σε ανάρτηση του ο επιθετικός της Ομόνοιας, Ανδρόνικος Κακουλής ανέφερε «δύο δακρυγόνα με απίστευτο σημάδι στο λεωφορείο χωρίς λόγο κα αιτία (υποτιθέμενη ένταση που έγινε, ενώ μπροστά από το λεωφορείο υπήρχαν 4-5 άτομα. Συγχαρητήρια ανίκανοι. Ευχαριστούμε την Αστυνομία Κύπρου για το δώρο, είσαστε ανίκανοι».

82

80

«Ανίκανοι αστυνομικοί σας ευχαριστούμε για τα δακρυγόνα», έγραψε σε ανάρτηση του ο Χαράλαμπος Κυριακίδης.

98

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει οπαδική ιστοσελίδα omonoianews, «το ανοικτό λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα στους πανηγυρισμούς, κατά τη λήξη ουσιαστικά των πανηγυρισμών και της προσπάθειας για να ακολουθήσει το ενδεδειγμένο δρομολόγιο διαφυγής για να κατευθυνθεί στο Ηλίας Πούλλος, για να πάρουν οι παίκτες μας τα αυτοκίνητα τους, δέχθηκε ρίψη δακρυγόνων από την Αστυνομία. Με πρόφαση την απώθηση των 100άδων πεζών Ομονοιατών που ακολουθούσαν το λεωφορείο, εντελώς άνανδρα έκαναν χρήση μεγάλης ποσότητας δακρυγόνου που κατέληξε σχεδόν όλο στο λεωφορείο. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως στην ανοικτή οροφή του λεωφορείου βρίσκονταν οι παίκτες, οι πλείστοι με τα παιδάκια τους. Η κατάληξη που είχε αυτή η άνανδρη πράξη της Αστυνομίας, ήταν οι ποδοσφαιριστές μας να ψάχνουν τρόπους να εγκαταλείψουν το λεωφορείο στους γύρω δρόμους για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους».

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου