Καταγγέλλουν ρίψη δακρυγόνων οι παίκτες της Ομόνοιας-«Αστυνομία Κύπρου είσαστε ανίκανοι»

Ρίψη δακρυγόνων από την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της πορείας του λεωφορείου της Ομόνοιας προς την οδό Παπανικολή για τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του κυπέλλου, καταγγέλλουν ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας.

Συγκεκριμένα, Ανδρόνικος Κακουλλής και Χαράλαμπος Κυριακίδης καταγγέλλουν πως δέχθηκαν δακρυγόνα από μέλη της Αστυνομίας και πως επηρεάστηκε το λεωφορείο που μετέφερε τους ποδοσφαιριστές.

Σε ανάρτηση του ο επιθετικός της Ομόνοιας, Ανδρόνικος Κακουλής ανέφερε «δύο δακρυγόνα με απίστευτο σημάδι στο λεωφορείο χωρίς λόγο κα αιτία (υποτιθέμενη ένταση που έγινε, ενώ μπροστά από το λεωφορείο υπήρχαν 4-5 άτομα. Συγχαρητήρια ανίκανοι. Ευχαριστούμε την Αστυνομία Κύπρου για το δώρο, είσαστε ανίκανοι».

82

80

«Ανίκανοι αστυνομικοί σας ευχαριστούμε για τα δακρυγόνα», έγραψε σε ανάρτηση του ο Χαράλαμπος Κυριακίδης.

98

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει οπαδική ιστοσελίδα omonoianews, «το ανοικτό λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα στους πανηγυρισμούς, κατά τη λήξη ουσιαστικά των πανηγυρισμών και της προσπάθειας για να ακολουθήσει το ενδεδειγμένο δρομολόγιο διαφυγής για να κατευθυνθεί στο Ηλίας Πούλλος, για να πάρουν οι παίκτες μας τα αυτοκίνητα τους, δέχθηκε ρίψη δακρυγόνων από την Αστυνομία. Με πρόφαση την απώθηση των 100άδων πεζών Ομονοιατών που ακολουθούσαν το λεωφορείο, εντελώς άνανδρα έκαναν χρήση μεγάλης ποσότητας δακρυγόνου που κατέληξε σχεδόν όλο στο λεωφορείο. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως στην ανοικτή οροφή του λεωφορείου βρίσκονταν οι παίκτες, οι πλείστοι με τα παιδάκια τους. Η κατάληξη που είχε αυτή η άνανδρη πράξη της Αστυνομίας, ήταν οι ποδοσφαιριστές μας να ψάχνουν τρόπους να εγκαταλείψουν το λεωφορείο στους γύρω δρόμους για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους».

Δειτε Επισης

Παπασταύρου: Αισθανόμαστε περήφανοι γιατί έχουμε συμβάλει στην πορεία της Ομόνοιας
Υποτροφία για σπουδές σε εκπαιδευτικά ιδρύματα από ΠΑ.Σ.Π
Αποκαλυπτικός ο Παπουλής-Επιστρέφει στην Αθήνα
Τέλος εποχής για τον Ανδρέα Αβραάμ-«Είναι μια δύσκολη στιγμή»
Το σκέφτεται σοβαρά για Ελλάδα και Ολυμπιακό ο Ιραόλα
ΒΙΝΤΕΟ: Έδεσε Σπιλέφσκι ο Άρης
Συνεχίζει στο Ηλίας Πούλλος ο Μπασιρού-Η ανακοίνωση της Ομόνοιας
Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ ο Δώνης-Συνεχίζουν να συνδέουν τον Στοΐλοφ οι Βούλγαροι
Τέλειωσε τον Σάντσες ο Παναθηναϊκός, έρχεται Κύπρο για την ΑΕΚ
Αναζητεί ένα πρόσωπο η Αστυνομία για την επίθεση στον 19χρονο οπαδό έξω από το Αλφαμέγα (pic)