Έριξε τεσσάρα ο ΑΠΟΕΛ, το πανηγύρισε ο Άρης στο φινάλε του πρωταθλήματος

Με 4-3 κέρδισε τον Άρη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, ρίχνοντας με αυτό τον τρόπο αυλαία για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, όπου τον τίτλο πανηγυρίζει από την προηγούμενη αγωνιστική η Ελαφρά Ταξιαρχία. Σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι δυο ομάδες έπαιξαν ανοικτό ποδόσφαιρο και γι' αυτό τον λόγο οι τερματοφύλακες μάζεψαν συνολικά επτά φορές την μπάλα από τα δίκτυα.

Κεφάλι στο σκορ κατάφερε να πάρει ο Άρης στο 12'.

Συγκεκριμένα, μετά από αντεπίθεση, ο Στεπίνσκι πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Στη συνέχεια, πέναλτι κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ, μετά από μαρκάρισμα του Μεντιούμπ στον Φεράρι, με τον Σατσιά να εκτελεί για το 1-1.

Τα κάτω-πάνω έφερε στη συνέχεια ο ΑΠΟΕΛ, αφού έκανε την ολική ανατροπή με τον Σαρφό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 στο 23'.

Στο 26', ο Άρης το έφερε στα ίσα με τον Στεπίνσκι, ενώ ο Σικόρσκι στο 30' έκανε το 2-3.

Με τακουνάκι του Σαρφό στο 33', έγινε το 3-3.

Ενώ η συνέχεια άνηκε στους γαλαζοκίτρινους, οι οποίοι με το καλημέρα του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Σαρφό έκαναν το 4-3.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

ΑΠΟΕΛ (Βλ.Μιλόγεβιτς): Χριστοδούλου, Φεράρι, Καρώ (67' Γιαννακού), Ντβάλι, Κρέσπο, Νταουσβίλι, Σατσιάς, Σαρφό, Ντάλσιο, Ηλία, Κβιλιτάια.

-Στον πάγκο: Μπέλετς, Τσιλιγκίρης, Κορομίας, Τζιάμας, Γιαννακού, Γεωργίου, Χαραλάμπους, Τσουτσούκης. 

Άρης (Α.Σπιλέφσκι): Σωφρονίου, Μεντιούμπ (46' Πηλέας), Καζού, Μπράουν, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς (78' Γιαμπλόνσκι), Στεπίνσκι (63' Κακόριν), Ντελμίρο, Μονέ-Πακέ (63' Σζόκε), Μουσούντα, Μπαμπίκα (46' Σουμάνσκι)

-Στον πάγκο: οι Χρυσοστόμου, Γιαντάλ, Πηλέας, Δημητρίου, Σζόκε, Γιαμπλόνσκι, Σουμάνσκι, Πάνκοφ, Κακόριν.

Κίτρινες: Κβιλιτάια / Ντελμίρο, Μπράουν, Καζού

Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
VAR: Paterna Daniele
AVAR: Πέτρου Πέτρος
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

Δειτε Επισης

Ήττα της Εθνικής Γυναικών στη Μάλτα-Στόχος η δεύτερη θέση
Ανοίγει τα χαρτιά του από βδομάδας ο Κούμας-Ξεκαθαρίζει το σκηνικό για το ενδεχόμενο παραίτησής του
Βάζει υπογραφή και παρουσιάζεται ο Τραμετσάνι
Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ
Ξεκάθαρο μήνυμα Αρτυματά-«Είμαι εδώ και θέλω να συνεχίσω να είμαι»
Καθοριστικός αγώνας για Εθνική Γυναικών με τη Μάλτα στο Nations League
Σα Πίντο: Kέρδισα το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ και δεν είχα πληρωθεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες
Αποστολή στη Μάλτα για την Εθνικής Ομάδα Γυναικών
Το σκηνικό στον όμιλο της Εθνικής και οι αγώνες που ακολουθούν
Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης Κούμα από την προεδρία της ΚΟΠ-Αποφασίζει για το μέλλον του εντός ημερών