Έντονος ο Πετρίδης-«Πολλοί τόλμησαν να πουν ότι λόγω του οικονομικού πήγαμε Cablenet»

Ικανοποιημένος για την επέκταση της συνεργασίας με την Cablenet μέχρι το 2027 παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος ανέφερε ότι είναι μια ιστορική στιγμή. «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι ενώπιον σας. Είναι μια ιστορική στιγμή, αφού η σχέση που άρχισε το 2019 θα πάει μέχρι το 2027. Ως ΑΠΟΕΛ θεωρούμε ότι έχουμε συμβάλει στο να καθιερωθεί η Cablenet».

Ο ΑΠΟΕΛ, συμπλήρωσε, «είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα της χώρας κι ας μην παρεξηγηθώ. Το όνομα του είναι συνυφασμένο με τους τίτλους. Ο κόσμος μας πάει να σπάσει ρεκόρ και τον χρειαζόμαστε δίπλα μας. Αυτό τον κόσμο τον καλώ να αποτελέσει και το στήριγμα της Cablenet.

Όταν το 2018 είχαμε ξεκινήσει συζητήσεις με την Cablenet για τη συνεργασία μας, αρκετοί ειχαν τις επιφυλάξεις τους και δεν το κρύβω πως και εγώ. Αλλά γνωρίζοντας, βλέποντας και συνομιλώντας με τους ανθρώπους της Cablenet και τις δεσμεύσεις που είχαν πάρει για την επέκταση του δικτύου, μας δικαιώνει και μας αφήνει πλήρως ευχαριστημένους. Γι’ αυτό προχωρήσαμε και στην επέκταση της συνεργασίας μας μέχρι το 2027. Πολλοί τόλμησαν να πας πουν ότι λόγω του οικονομικού πήγαμε στην πλευρά της Cablenet και δεν παραμείναμε στον πατροπαράδοτο τηλεοπτικό κανάλι για τη μετάδοση των αγώνων μας, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς διαψεύστηκαν γιατί όχι μόνο αυξήθηκαν οι συνδρομητές της Cablenet αλλά βλέπουμε και την αύξηση της προσέλευσης του κόσμου μας στα γήπεδα, έστω και αν η Cablenet καλύπτει παγκύπρια τους αγώνες μας και με πολύ καλύτερη ποιότητα».

Δειτε Επισης

Επίσημο του Manuel Jiménez στον ΑΠΟΕΛ
Τη Ρουμανία αντιμετωπίζει απόψε η Εθνική Ανδρών για το Nations League
Μίρτσεα Λουτσέσκου: «Θα συναντήσουμε μια πολύ φιλόδοξη Κύπρο, μας εντυπωσίασαν με την αγωνιστική τους δύναμη»
Ώρα για ανάσες στην ΑΕΚ και από Δευτέρα… Ανόρθωση
Συναρπαστικές Μάχες με 0% Γκανιότα από τη Megabet Plus: Ουγγαρία - Ολλανδία και Τσεχία - Αλβανία!
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει τη Γαλλία στην Κύπρο
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής για αγώνα με Ρουμανία
Ισόπαλος 1-1 ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με το Ισραήλ
Λύση συνεργασία με τους προπονητές τους ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ και ΕΝΠ
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής-Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών