«Δεν δίνουμε μεγαλύτερα συμβόλαια από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν»

Για την επόμενη μέρα στον Άρη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μίλησε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Κώστας Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε και για τα συμβόλαια που δίνει η ομάδα της Λεμεσού.

Για τη φιέστα «Δούλεψαν πολλοί άνθρωποι. Ελπίζω όσοι την είδαν ή όσοι παρευρέθηκαν να πέρασαν καλά. Αυτός ήταν ο στόχος. Είχαμε σχεδόν 7 χιλιάδες κόσμο. Είναι πρωτόγνωρα νούμερα για μας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ήταν η στιγμή που περίμεναν οι ποδοσφαιριστές».

Για την επόμενη μέρα: «Η επόμενη μέρα ξεκίνησε από τη. Από τον προγραμματισμό μέχρι την προετοιμασία. Δουλεύουμε πάνω σε αυτά Γίνεται μια προσπάθεια να είμαστε τελειωμένοι στην ώρα μας. Η προσπάθεια είναι να έχουμε τους ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν την ομάδα μας όσο πιο γρήγορα. Η προετοιμασία θα αρχίσει γύρω στις 20 Ιουνίου. Το πρώτο στάδιο θα γίνει στη Λετονία, στο προπονητικό κέντρο που κάναμε και πέρσι. Ακόμα να οριστικοποιηθεί το που θα γίνει το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας».

Για τον Βανά Άλβες: «Το ότι δεν θα βρίσκουμε για την ώρα δεν ισχύει. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είναι πολύ σημαντικός για μας, όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια. Είναι ηγέτης. Θέλουμε να τον έχουμε μαζί μας. Θέλει να μείνει. Όμως σε μια διαπραγμάτευση η θέληση δεν είναι αρκετή».

Για τα συμβόλαια που δίνει ο Άρης: «Τα συμβόλαια που δίνουμε δεν είναι μεγαλύτερα από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν. Δεν πρόκειται να ξεφύγουμε για κανένα».

Για τον Κακόριν: «Δεν έχουμε καμιά εξέλιξη για τον Κακόριν. Δεν είναι εύκολη περίπτωση. Θα έχει κι άλλα επεισόδια. Δεν είναι περίπτωση ποδοσφαιριστή που είναι ελεύθερος. Αξίζει να κάνουμε υπομονή με την ευχή ότι θα καταφέρουμε να τον κρατήσουμε».

Για τον Μπαμπίκα: «Δεν έχει έρθει επίσημη πρόταση εξ’ όσων γνωρίζω. Είναι λογικό να έρθουν προτάσεις για ποδοσφαιριστές μας. Δεν έχουμε επίσημη πρόταση για κανένα ποδοσφαιριστή μας. Όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να απευθυνθεί σε εμάς διά της επίσημης οδού».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19