Καταγγελίες Παπαχαραλάμπους κατά Αναστασιάδη-«Μου είπε να σταματήσω έρευνα για στημένο αγώνα»

Σε σοβαρές καταγγελίες προέβη ο πρώην πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, μιλώντας στο LegalMatters και στον Χριστόφορο Χριστοφή, όπου μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, του ζήτησε να μην ερευνήσει καταγγελίες για στημένους αγώνες.

Συγκεκριμένα, όπως ισχυρίζεται ο κ. Παπαχαραλάμπους, όταν ο ίδιος ήταν στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ο πρώην Πρόεδρος, τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε να μην ερευνήσει τις καταγγελίες για στημένο φιλικό αγώνα μεταξύ Καρμιώτισσας και Απόλλωνα, αναφέροντας του χαρακτηριστικά ότι, «τούτα εν φιλικοί αγώνες».

Ο κ. Παπαχαραλάμπους, ανέφερε συγκεκριμένα ότι, «ο Νίκος δεν δέχεται αντίθετη άποψη, τον έζησα. Εγώ διορίστηκα πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας του αθλητισμού και στην ουσία ήθελε να κάνω διαπλοκή. Πες μου ένα φάκελο κόκκινο που ανακοίνωσαν; Κανένα. Με πήρε τηλέφωνο να σταματήσω την υπόθεση Καρμιώτισσας με Απόλλωνα και να μην το ερευνήσω. Έγινε πριν παραιτηθώ αυτό. Διότι ήταν φιλικοί αγώνες. Όλοι αγώνες της Καρμιώτισσας με Απόλλωνα ήταν στοιχηματικού χαρακτήρα και είπα να ερευνηθούν, one by one. Μούνταραν όλοι τον Νίκο και ήθελε να σταματήσω την έρευνα».

Όπως σημείωσε ο κ. Παπαχαραλάμπους, «με έπιασε τηλέφωνο δήθεν για κάτι άλλο και μου είπε και γι’ αυτό. Άφηστο αυτό το πράγμα μου είπε τώρα, έχουμε πιο σοβαρά πράγματα, ασχολήθου με κάτι άλλο, τούτοι εν φιλικοί αγώνες».

Δειτε Επισης

Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»