Νέο διαφοροποιημένο αίτημα από ΕΠΟ για τον τελικό κυπέλλου-Δεν κάνει πίσω η Αστυνομία

Εκ νέου αίτημα για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο έχει ενώπιον της Αστυνομία, η οποία αναμένεται να αποφασίσει κατά πόσον θα εγκρίνει ή θα απορρίψει το αίτημα.

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες, πέραν της προφορικής ενημέρωσης που έτυχε η Αστυνομία τις τελευταίες ημέρες για το εν λόγω αίτημα, το πρωί ενώπιον των Αρχών βρίσκεται και γραπτό αίτημα από την ΕΠΟ για να διεξαχθεί ο τελικός με αυστηρά περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Ωστόσο, από την πλευρά της η Αστυνομία αναφέρει πως, δεν υπήρξε οποιοδήποτε αίτημα για διεξαγωγή του αγώνα στην Κύπρο, ενώ η ίδια εμμένει στην αρχική της θέση, δηλαδή πως δεν επιτρέπει τον αγώνα, λαμβάνοντας υπόψιν διάφορους παράγοντες.

«Επαναλαμβάνω δεν είχαμε καμία επίσημη ενημέρωση. Όμως ανεπίσημα ενημερωθήκαμε από την ΚΟΠ ότι υπάρχει αυτή η πρόθεση. Εμείς να πούμε, η Αστυνομία επιμένει στην ανακοίνωση της, ημερομηνίας 12 Απριλίου, ότι δεν μπορεί να απαντήσει θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.

Για την ανακοίνωση εκείνη, συνέχισε ο Χρίστος Ανδρέου, έχουν ληφθεί υπόψιν όλοι οι παράμετροι και όλοι οι παράγοντες, ακόμα και αν γινόταν κεκλεισμένων θυρών ο αγώνας, εφόσον ούτε και εκείνη τη δεδομένη στιγμή υπήρξε επίσημη ενημέρωση ή αίτημα τουλάχιστον.

«Οπόταν για την Αστυνομία το θέμα έχει λήξει», κατέληξε ο κ. Ανδρέου.

Εντούτοις, δεδομένου πως το αίτημα διαφοροποιείται από το αρχικό, αφού δεν θα υπάρχει μεγάλος αριθμός φιλάθλων, η Αστυνομία θα κληθεί εκ νέου να μετριάσει όλους τους παράγοντες και να αποφασίσει εάν είναι σε θέση να αστυνομεύσει τον αγώνα.

Από πλευράς της ΕΠΟ, λόγω του ότι στις 21 Μαΐου είναι οι ελληνικές εκλογές και στις 24 Μαΐου είναι ορισμένος ο τελικός κυπέλλου Κύπρου, επιθυμεί όπως ο τελικός στην Κύπρο να διεξαχθεί είτε 18, είτε 19 Μαΐου.

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League