Ξεκαθαρίζει ο Άρης για τα εισιτήρια στο ντέρμπι με Απόλλων-«Δεν υπήρξε καμία συμφωνία»

Σήκωσε το γάντι και απαντά, για τα εισιτήρια στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ο Άρης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπήρξε καμία συμφωνία και ότι κατά τη διάρκεια του φετινού και περσινού πρωταθλήματος, παραχωρούσε με δική του πρωτοβουλία, επιπλέον θέσεις.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «αρχικά, θέλουμε να πούμε ότι δεν υπήρξε καμία συμφωνία μεταξύ των ομάδων της Λεμεσού. Ο Άρης έδινε επιπλέον θέσεις κατά τη διάρκεια του φετινού και του περσινού πρωταθλήματος με δική του πρωτοβουλία. Σεβόμαστε πολύ όλους τους φιλάθλους της Λεμεσού και τους ευχαριστούμε που έρχονται να μας στηρίξουν σε αυτή την ιστορική στιγμή».

Η ομάδα της Λεμεσού σημείωσε πως «από την έναρξη των πλέι οφ ο Άρης αποφάσισε να παραχωρεί στους φιλοξενούμενους, το ίδιο ποσοστό εισιτηρίων που δίνουν όλες οι ομάδες, που αγωνίζονται στην έδρα τους, το 10% (όπως προνοεί ο κανονισμός), χωρίς καμία εξαίρεση και ανεξαρτήτως ονόματος του αντιπάλου, γιατί δυστυχώς ο Άρης δεν έχει ακόμα μεγάλη βάση φιλάθλων».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «θεωρούμε ότι είναι άδικο για κάθε ομάδα, που παίζει εντός έδρας παιχνίδι, να αισθάνεται ότι αγωνίζεται εκτός. Τα εισιτήρια για αυτό το παιχνίδι θα πωλούνται μόνο στους φιλάθλους, οι οποίοι έχουν ήδη παρευρεθεί σε αγώνες του Άρη στο παρελθόν. Με σεβασμό σε όλους τους φιλάθλους».

Δειτε Επισης

Τη Ρουμανία αντιμετωπίζει απόψε η Εθνική Ανδρών για το Nations League
Μίρτσεα Λουτσέσκου: «Θα συναντήσουμε μια πολύ φιλόδοξη Κύπρο, μας εντυπωσίασαν με την αγωνιστική τους δύναμη»
Ώρα για ανάσες στην ΑΕΚ και από Δευτέρα… Ανόρθωση
Συναρπαστικές Μάχες με 0% Γκανιότα από τη Megabet Plus: Ουγγαρία - Ολλανδία και Τσεχία - Αλβανία!
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει τη Γαλλία στην Κύπρο
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής για αγώνα με Ρουμανία
Ισόπαλος 1-1 ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με το Ισραήλ
Λύση συνεργασία με τους προπονητές τους ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ και ΕΝΠ
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής-Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών
Πάει για την έκπληξη η Εθνική Κύπρου με τον Αυγουστή στον πάγκο-Αμέτρητες επιλογές στην Fonbet