Τα βρήκε με Ασένσιο η Παρί-Φεύγει από τη Ρεάλ με 17 τρόπαια

Ο Μάρκος Ασένσιο θα αλλάξει επαγγελματική στέγη έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία ως μέλος της Ρεάλ. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι κι έχει αρνηθεί ήδη την πρόταση ανανέωσης των "μερένγκες", αφού γνωρίζει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Η Παρί τα βρήκε με τον Ισπανό διεθνή για συμβόλαιο που θα του αποφέρει ετησίως περί τα 10.000.000 ευρώ σε μισθό και μπόνους και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή των συμβολαίων.

Ο Ασένσιο φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα των "μερένγκες" το καλοκαίρι του 2016, ως μεταγραφή από τη Μαγιόρκα από τον Δεκέμβριο του 2014. Τη σεζόν 2014-2015 παρέμεινε στις Βαλεαρίδες Νήσους ως δανεικός και με τον ίδιο τρόπο αγωνίστηκε στην Εσπανιόλ το 2015-2016.

Στις επτά γεμάτες σεζόν στη Ρεάλ κατέκτησε συνολικά 17 τρόπαια, όμως ένας σοβαρός τραυματισμό το 2019-2020 σταμάτησε την εξέλιξή του. Τα τελευταία χρόνια έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα και μπορεί φέτος να συμπλήρωσε 50 συμμετοχές με δώδεκα γκολ και οκτώ ασίστ, όμως δεν ήταν ικανοποιημένος από τα λεπτά συμμετοχής και γι' αυτό έψαχνε την αποχώρηση.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Δέχτηκαν επίθεση από ενόπλους οι παίκτες της Φλαμένγκο
Η Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία της με έξι ομάδες στο Champions League
Ολυμπιακός: Το παλεύει ο Κωστούλας για ΟΑΚΑ
«Αν δεν το πάρουμε, δεν θα έχουμε πετύχει τίποτα»
Άλωσε την έδρα της Μπρίστολ η Σέφιλντ και βρέθηκε αγκαλιά με την πρόκριση
Conference League: Για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό η Μπέτις
Europa League: Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκρίθηκαν εύκολα στον τελικό
Europa League: Να σφραγίσουν τα εισιτήρια για τον τελικό θέλουν Γιουνάιτεντ και Τότεναμ
Εντυπωσιακό time-lapse βίντεο της Μπαρτσελόνα από την ανακατασκευή του Καμπ Νου
BINTEO: Η Αλ Νασρ δέχθηκε γκολ και ο Ρονάλντο άρχισε να κάνει χειρονομίες προς τους συμπαίκτες του