Απέκτησε τον Ουρόσεβιτς ο Άρης-Πράσινος για δύο χρόνια ο Σέρβος αμυντικός

Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου αμυντικού, Σλόμποταν Ουρόσεβιτς. Ο 29χρονος (15/04/1994) ποδοσφαιριστής που ήταν αρχηγός της Παρτίζαν Βελιγραδίου, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των πρωταθλητών, ο Ουρόσεβιτς αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και στη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Σερβίας, όλες ως βασικός, ενώ πέτυχε 4 γκολ. Ποδοσφαιριστής με αρκετές εμπειρίες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς αγωνίστηκε στους ομίλους τόσο του Γιουρόπα, όσο και του Κόνφερενς Λιγκ. Τη σεζόν 22-23 έφτασε μέχρι τα πλέϊ-οφ της φάσης των «16» του Κόνφερενς Λιγκ, αφού προηγουμένως η ομάδα του τερμάτισε στη 2η θέση του 4ου ομίλου. Ο Ουρόσεβιτς αγωνίστηκε στα 7 από τα 8 συνολικά παιχνίδια που έδωσε φέτος η Παρτίζαν στην Ευρώπη.

Ο έμπειρος αμυντικός ύψους 1.83, αγωνίστηκε στην Παρτίζαν από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι τον περασμένο Μάϊο καταγράφοντας συνολικά περισσότερες από 150 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Με τους «ασπρόμαυρους» ο Ουρόσεβιτς κατέκτησε 2 κύπελλα. Ως μέλος της Εθνικής Σερβίας κάτω των 19 ετών, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2013.

«Ο πρώην αρχηγός της Παρτίζαν, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρατ Βελιγραδίου και αγωνίστηκε επίσης στη Νάπρετακ Σερβίας. Πέραν της Σερβίας, τη σεζόν 15-16 αγωνίστηκε ως δανεικός στη Βελγική Λέουβεν. Καλωσορίζουμε το Σλόμποταν Ουρόσεβιτς στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την "πράσινη" φανέλα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας