Πρωταθλήτρια Αφρικής ξανά η Αλ Αχλί, πήρε εκδίκηση για την περσινή ήττα από τη Γουιντάντ

Η Αλ Αχλί πήρε εκδίκηση για την απώλεια του περσινού Champions League Αφρικής από τη Γουιντάντ και με το 1-1 που απέσπασε στην Καζαμπλάνκα επέστρεψε στην κορυφή της ηπείρου εις βάρος του ίδιου αντιπάλου.

Η κορυφαία ομάδα του αφρικανικού ποδοσφαίρου, η Αλ Αχλί, πήρε εκδίκηση από την Γουιντάντ για την περσινή απώλεια του Champions League της ηπείρου και στον νέο τελικό των δύο ομάδων, κατάφερε να επικρατήσει και να ανακτήσει το τρόπαιο.

Ύστερα από τη νίκη με 2-1 στο Κάιρο, οι Αιγύπτιοι δοκιμάστηκαν στην Καζαμπλάνκα, όπου κατάφεραν να αποσπάσουν ισοπαλία 1-1 και να στεφθούν πρωταθλητές Αφρικής.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με μακρινό φάουλ με σέντρα του Γιαχιά Ατιγιάτ Αλάχ το οποίο δεν άγγιξε κανείς με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα στο 27'.

Η ένταση ήταν μεγάλη, τα μαρκαρίσματα πολύ σκληρά και συχνά αντιαθλητικά, οι παίκτες (και δη των φιλοξενουμένων) διαμαρτύρονταν και έσπρωχναν συχνά τον διαιτητή, ενώ ακόμα και οι φίλαθλοι συμμετείχαν σε αυτήν την ατμόσφαιρα, με βεγγαλικά που λόγω καπνού προκάλεσαν προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού.

Ευνοημένη από αυτήν την εξέλιξη αποδείχθηκε η Αλ Αχλί, η οποία με κοντινή κεφαλιά του Μοχαμέντ Αμπντελμονέμ έπειτα από κόρνερ στο 78', ισοφάρισε σε 1-1.

Το γκολ αυτό έστεψε την ομάδα του Μαρσέλο Κόλερ για ενδέκατη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια της "μαύρης" ηπείρου και τρίτη τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Δειτε Επισης

Φίλαθλοι της Σέφιλντ αφήνουν λουλούδια έξω από το γήπεδο της ομάδας στη μνήμη του Μπάλντοκ
Ζιντάν για Ινιέστα: Αγαπάμε το ποδόσφαιρο εξαιτίας αυτών των παικτών
Λίβερπουλ: Ο Μαρμούς στη λίστα των Reds
Μπεν Γεντέρ: Κατηγορείται για ψυχολογική βία από τη σύζυγο του
Κλοπ, η μεγάλη επιστροφή: Αναλαμβάνει επικεφαλής ποδοσφαίρου στις ομάδες της Red Bull
Βαλβέρδε για Μπαπέ: «Έχει κλείσει πολλά στόματα»
Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ούγκο Βιάνα φαβορί για νέος αθλητικός διευθυντής
Ατλέτικο Μαδρίτης: Μετονομάζει το γήπεδο σε «Riyadh Air», στα 300 εκατ. ευρώ το deal με τους Σαουδάραβες
Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Ανακοινώθηκε από την Λας Πάλμας
Ο Πάλμερ αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς χωρίς να αγωνιστεί βασικός σε κάποιο παιχνίδι του EURO 2024