Άνοιξε τα χαρτιά του ο Πετρίδης-«Απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον θέλει να έρθει να αναλάβει»

Τα χαρτιά του άνοιξε στη Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Πρόδρομος Πετρίδης.

Στη Γενική Συνέλευση, ξέχωρα από τον απολογισμό της χρονιάς, ο πρόεδρος θα αναφερθεί επισταμένως στο οικονομικό σκέλος, το χρέος που αυξήθηκε, τις ενέργειες που γίνονται για σύναψη συμφωνίας με στρατηγικό επενδυτή και σε πολλά άλλα θέματα.

«Ο ΑΠΟΕΛ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ήταν ανταγωνιστικός και διεκδικητής των τροπαίων. Αν νομίζει κάποιος πως είναι εύκολο και μπορεί να τα καταφέρει, απευθύνω ανοικτή πρόσκληση σε όποιον θέλει να έρθει αναλάβει τα ηνία. Η αλήθεια είναι πως διανύουμε μία νέα πραγματικότητα στο κυπριακό ποδόσφαιρο με τις νέες δυνάμεις (Άρης – Πάφος FC).

Όσες ομάδες δεν είχαν το ρόστερ, περιορίστηκαν στο γκρουπ της διαβάθμισης ή δεν είχαν στόχο στη δεύτερη φάση, εμείς ήμασταν εκεί ως ομάδα. Υπήρξαν λανθασμένες αποφάσεις, όμως στο ποδόσφαιρο πως κρίνεται η επιτυχία; Από το 2013 ο ΑΠΟΕΛ πήρε έξι (6) σερί πρωταθλήματα, πήγε πέντε (5) φορές ομίλους με δύο προκρίσεις στους επόμενους γύρους.

Υπήρξαν λανθασμένες αποφάσεις, όμως στο ποδόσφαιρο πως κρίνεται η επιτυχία; Από το 2013 ο ΑΠΟΕΛ πήρε 6 σερί πρωταθλήματα, 5 φορές ομίλους με δύο προκρίσεις στους επόμενους γύρους.

Το 2019 είπα θα είναι αρνητικά τα δεδομένα στο οικονομικό αν μείνουμε μια χρονιά εκτός ομίλων, τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Είναι μία καθημερινή «μάχη» για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα με την οικονομική ρευστότητα.

Είναι μία καθημερινή μάχη για να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα με την οικονομική ρευστότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους στον ΑΠΟΕΛ, υπαλληλικό προσωπικό, Ακαδημία, τμήμα φούτσαλ γιατί έκαναν υπομονή.

Οι μετεγγραφές που θα γίνουν θα είναι στοχευμένες.

Στόχος είναι ο ΑΠΟΕΛ να μπει στο δικό του γήπεδο στα 100 χρόνια του Συλλόγου (σ.σ. 2026). Εξασφαλίσαμε έκταση για την ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ κάνει τον ΑΠΟΕΛ να ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Κύπρο. Φέτος είχαμε εντός έδρας ρεκόρ προσέλευσης και 14 sold out σε 18 εκτός έδρας ματς.

Από την 1/1/23 δώσαμε 1 εκατομμύριο ευρώ για διακανονισμούς. Αυτό το ποσό θα αυξηθεί ενόψει κριτηρίων Ιουνίου καθώς πρέπει να δώσουμε άλλες 800.000. Δεχθήκαμε προσφυγές και τις πληρώσαμε. Δεχθήκαμε κι άλλες προσφορές και θα τις πληρώσουμε.

Από τη σεζόν 2024-25 θα μειωθεί το μισθολογίο, λήγουν 10 συμβόλαια.

Η Επιτροπή για εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή έχει υπογράψει συμφωνία με εταιρεία που εδρεύει στις ΗΠΑ που αναζητάει επενδυτές για ποδοσφαιρικές ομάδες.

Ο ΑΠΟΕΛ διατηρεί το status του, ως η κορυφαία ομάδα στην Κύπρο.

Ναι δεν εκπληρώσαμε στο απόλυτο τις υποχρεώσεις μας προς το Σωματείο τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά δεν δέχομαι να από κανέναν να κινδυνολογεί ότι θα κλείσει ο ΑΠΟΕΛ».

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής για αγώνα με Ρουμανία
Ισόπαλος 1-1 ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με το Ισραήλ
Λύση συνεργασία με τους προπονητές τους ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ και ΕΝΠ
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής-Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών
Πάει για την έκπληξη η Εθνική Κύπρου με τον Αυγουστή στον πάγκο-Αμέτρητες επιλογές στην Fonbet
Όλα δείχνουν deal με Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ-Έπονται ανακοινώσεις
Τελείωσε τον Ντομίνγκεζ ο ΑΠΟΕΛ-Φευγουν και οι βοηθοί του
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Ρουμανία
Πλησιάζει η ώρα του προπονητή στον ΑΠΟΕΛ-Βράζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για τις φάσεις και τις αποφάσεις του VAR