Πώς απαντά στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Κύπρο ο Πιέρος

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Κύπρο μίλησε αλλά και την Εθνική Κύπρου, μίλησε ο Πιέρος Σωτηρίου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως, «έχουμε ακόμη μία εβδομάδα περιθώριο, δυστυχώς για ακόμη μια φορά δεν μπορώ να βοηθήσω την Εθνική, αυτά συμβαίνουν στην ζωή ενός ποδοσφαιριστή. Σίγουρα και τα δυο παιχνίδια είναι πάρα πολύ δύσκολα, οι πιθανότητες να πάρουμε κάτι δεν είναι πολλές, πιστεύω στο αυριανό παιχνίδι που παίζουμε στην έδρα μας οι παίχτες μας θα δώσουν το μέγιστο και πιστεύω θα κτυπήσουμε την νίκη. Χρειαζόμαστε το αποτέλεσμα για να πάρουμε την ψυχολογία για να πάμε στο παιχνίδι με την Νορβηγία να το παλέψουμε και ότι βγει».

Για τους τραυματισμούς της Εθνικής, είπε ότι «είναι μεγάλη ατυχία οπότε έρχονται τα παιχνίδια της Εθνικής κάποιοι τραυματίζονται, είναι και μια δύσκολη περίοδος».

Για τον κόσμο της Εθνικής πρόσθεσε ότι, «ο κόσμος είναι απογοητευμένος, θέλουμε την στήριξή του, τον χρειαζόμαστε και μπορούμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς».

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια ο Κύπριος επιθετικός ανέφερε ότι, «ξέρουμε τον κ. Κετσπαγια, ξέρουμε πως δουλεύει έχει βάλει το δικό του στίγμα, ξέρει την κυπριακή κουλτούρα και θα δούμε πως θα παρατάξει την ομάδα στο αυριανό παιχνίδι. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας. Είναι εύκολο να βλέπεις από έξω και να σχολιάζεις. Σε μια ομάδα όπως την Σκωτία με παίχτες από Πρέμιερ λιγκ. Έκανε το δικό του πλάνο και δεν του βγήκε. Είμασταν στο παιχνίδι μέχρι το 80, ρισκάραμε και δεχθήκαμε κι άλλα γκολ».

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη επιστροφή στην Κύπρο ο Πιέρος Σωτηρίου είπε ότι, «αυτή τη στιγμή δεν το σκέφτομαι, μου αρέσει εκεί. Οι Ιάπωνες σέβονται τους Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές. Γιατί να μην ανανεώσω εκεί, είναι ενδιαφέρουσα χώρα».

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής για αγώνα με Ρουμανία
Ισόπαλος 1-1 ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με το Ισραήλ
Λύση συνεργασία με τους προπονητές τους ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ και ΕΝΠ
Απο το μεσιτικό γραφείο ενημέρωσαν τον Μπακασέτα και τον Παναθηναϊκό για τον θάνατό του Mπάλντοκ
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής-Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών
Πάει για την έκπληξη η Εθνική Κύπρου με τον Αυγουστή στον πάγκο-Αμέτρητες επιλογές στην Fonbet
Ήταν τουλάχιστον πέντε ώρες νεκρός μέσα στην πισίνα o Μπάλντοκ-Τον έψαχνε και δεν τον έβρισκε η σύζυγός του
Όλα δείχνουν deal με Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ-Έπονται ανακοινώσεις
Σοκαρισμένη η οικογένεια του Μπάλντοκ-«Τρομερή απώλεια, παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας»
Η μαγική και... κολασμένη ατμόσφαιρα από τους φίλους του Ερυθρού Αστέρα στην Ευρωλίγκα