«Είναι απαράδεκτο να παίζουμε στην έδρα μας και οι Γεωργιανοί να έχουν 2000 και εμείς 500 άτομα»

Απογοητευμένος ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά την ήττα της Εθνικής Κύπρου, ενώ στις δηλώσεις του έδειξε απογοήτευση για την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.

«Σημασία έχει ότι χάσαμε το παιχνίδι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μου αρέσει να λέω συγχαρητήρια όταν χάνω. Πιστεύω ότι το χειρότερο που μπορούσαμε να πάρουμε από αυτό το ματς είναι η ισοπαλία. Είχαν ποιότητα και πιο καλή τεχνική κατάρτιση. Εμείς χάσαμε μια αλλαγή λόγω του τραυματισμού του Καρώ και δεν μπορούσαμε να βάλουμε άλλους παίκτες. Δεν πρέπει να κοιτάζουμε πίσω. Κοιτάμε μπροστά».

Για το πως ένιωσε που έπαιζε κόντρα στη χώρα του: «Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται. Ζω Κύπρο εδώ και 35 χρόνια σχεδόν και προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου όσο πιο καλά γίνεται. Οι δυσκολίες και τα προβλήματα είναι πολλά, πρέπει να λεχθούν για να καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται. Είναι απαράδεκτο να παίζουμε στην έδρα μας και οι Γεωργιανοί να έχουν 2000 και εμείς 500 άτομα. Δυστυχώς αυτό πληγώνει πολύ περισσότερο, και οι ποδοσφαιριστές πληγώθηκαν. Όταν εσύ δεν σέβεσαι την Εθνική ομάδα, η τύχη δεν θα είναι μαζί σου.

Είναι απογοητευτικό να έχουμε πιο λίγο κόσμο από τους αντίπαλους. Οι προπονητές της κερκίδας έκατσαν στον καναπέ και δεν ήρθαν στο γήπεδο. Στην εθνική ομάδα και η ώρα 3:00 τη νύχτα να σου πουν, πρέπει να έρθεις να παίξεις. Αυτή η χώρα έχει ήρωες που θυσιάστηκαν και δεν έχουμε να έρθουν στην εθνική μας. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μας, να μάθουν τα παιδιά από μικρά να αγαπούν την Εθνική».

Για το ματς με τη Νορβηγία: «Άλλο ένα δύσκολο ματς. Έχει φοβερούς παίκτες και ειδικά σήμερα που έχασαν θα θέλουν τη νίκη. Εμείς θα ξεκουραστούμε και θα ετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής για αγώνα με Ρουμανία
Ισόπαλος 1-1 ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με το Ισραήλ
Λύση συνεργασία με τους προπονητές τους ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ και ΕΝΠ
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής-Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών
Πάει για την έκπληξη η Εθνική Κύπρου με τον Αυγουστή στον πάγκο-Αμέτρητες επιλογές στην Fonbet
Όλα δείχνουν deal με Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ-Έπονται ανακοινώσεις
Τελείωσε τον Ντομίνγκεζ ο ΑΠΟΕΛ-Φευγουν και οι βοηθοί του
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Ρουμανία
Πλησιάζει η ώρα του προπονητή στον ΑΠΟΕΛ-Βράζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για τις φάσεις και τις αποφάσεις του VAR