Πιέζει ο χρόνος για Κακόριν-Περιμένουν απάντηση στον Άρη

Για τα μεταγραφικά και την περίπτωση του Κακόριν μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας της Λεμεσού ανέφερε όιτ, «σήμερα οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους, δεν περιλαμβάνει προπόνηση, θα γίνουν αιματολογικά και εργομετρικά, οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη. Έχουμε παίκτες που απουσιάζουν που είναι με τις εθνικές τους ομάδες και θα ενσωματωθούν μετά, όπως και τα νέα αποκτήματα. Έχουμε κάνει ήδη τρεις μεταγραφές, δεν θέλουμε να κάνουμε πάνω από πέντε. Υπάρχουν επαφές με διάφορους παίκτες, αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο για ανακοίνωση τώρα. Αναφερόμαστε για μεσοεπιθετικό και αμυντικό. Έχει γίνει μόνο μία αποχώρηση, ευχής έργο είναι να ολοκληρώσουμε το ρόστερ πριν πάμε προετοιμασία, αλλά είναι δύσκολες περιπτώσεις, πρόκειται για πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι δεν θα ολοκληρωθούν όλες οι κινήσεις. Έχουν εντοπιστεί οι στόχοι και είμαστε σε επαφές. Αλλά δεν πάμε για δύο παίκτες μόνο, έχουμε και εναλλακτικές επιλογές και γίνονται επαφές».

Για την κλήρωση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ είπε πως, «θα γίνουν και προκληρώσεις, είναι κάτι που περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία, θέλουμε να έχουμε την εύνοια της τύχης στην κλήρωση και να κληρωθούμε με έναν αντίπαλο βατό, να μην είναι μεγαθήριο. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν ομάδες που έχουν τεράστια διαφορά μαζί μας, όπως η Γαλατασαράι, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ελπίζουμε να αποφύγουμε τέτοιου είδους ομάδες. Υπάρχουν και βατές ομάδες, όμως πρέπει κι εμείς να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να κάνουμε την καλύτερη μας εμφάνιση, γιατί δεν μπορούμε με μέτριες εμφανίσεις να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Για την προετοιμασία ανέφερε ότι, «θα γίνει στην Αυστρία το δεύτερο μέρος, έχει να κάνει και με τους αντιπάλους. Θα κάνουμε τέσσερα φιλικά παιχνίδια, θα έχουμε και κάποια φιλικά στη Λετονία, αλλά θα είναι με ομάδες πιο χαμηλής δυναμικότητας και δεν μπορείς να εξάγεις ασφαλή συμπεράσματα. Θα γίνονται και τριπλές προπονήσεις και θα φαίνεται η κούραση. Στην Αυστρία θα είμαστε εκεί από τις 11 Ιουλίου και στις 19 θα επιστρέψουμε».

Για το Σούπερ Καπ ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη ανέφερε πως, «στις 22 Ιουλίου κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει, ακόμη δεν έχει κλειδώσει επίσημα. Ήταν ένα θέμα η ημερομηνία επειδή έχουμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και οι επιλογές ήταν περιορισμένες».

Για τον Κακόριν πρόσθεσε πως, «είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, χθες στο fan day του σωματείου ρωτούσαν όλοι, αλλά δεν έχουμε κάτι νεότερο, είναι σε συνεχείς επαφές οι ιδιοκτήτες μαζί του, τον θέλουμε στην ομάδα και θέλουμε να κλείσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται το κεφάλαιο της παραμονής του. Περιμένουμε κι εμείς, μόλις έχουμε κάτι νεότερο θα ενημερώσουμε τον κόσμο. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο χρόνος παίζει ρόλο στην περίπτωση αυτή, υπάρχει πίεση του χρόνου, αλλά δεν μπορώ να απαντήσω μέχρι πότε θα περιμένουμε την απάντηση».

Σε ερώτηση εάν πλήρωσε χρήματα ο Άρης για να αποκτήσει τον Νίκολιτς από τον Ερυθρό Αστέρα είπε πως, «όχι δεν έχουμε πληρώσει χρήματα, ήρθε ως ελεύθερος».

Για τους Σικόρσκι και Ντελμίρο ανέφερε πως, «ποτέ δεν είπαμε ότι είναι εκτός ομάδας, είναι κανονικά στην ομάδα και είναι ποδοσφαιριστές του Άρη, συνεχίζουν με την ομάδα μας. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσουμε, για την ώρα μένουν στην ομάδα».

Δειτε Επισης

Ισόπαλος 1-1 ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με το Ισραήλ
Λύση συνεργασία με τους προπονητές τους ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ και ΕΝΠ
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής-Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών
Πάει για την έκπληξη η Εθνική Κύπρου με τον Αυγουστή στον πάγκο-Αμέτρητες επιλογές στην Fonbet
Όλα δείχνουν deal με Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ-Έπονται ανακοινώσεις
Τελείωσε τον Ντομίνγκεζ ο ΑΠΟΕΛ-Φευγουν και οι βοηθοί του
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Ρουμανία
Πλησιάζει η ώρα του προπονητή στον ΑΠΟΕΛ-Βράζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για τις φάσεις και τις αποφάσεις του VAR
Φιλική ήττα της Εθνική Νέων Κ-19 από το Ισραήλ