Λαμβάνουν όρους εντολής οι δύο ερευνώντες λειτουργοί για τους 16 κόκκινους φακέλους

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ολοκληρώνει και ανακοινώνει εντός της ημέρας, τους όρους εντολής των λειτουργών, οι οποίοι θα κληθούν να ερευνήσουν την πολύκροτη υπόθεση με τους δεκαέξι κόκκινους φακέλους, που κατήγγειλε ο πρώην γραμματέας της Επιτροπής, Χάρης Σαββίδης.

Την περασμένη Τρίτη, η επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, όρισε δύο ερευνώντες λειτουργούς για τη σοβαρή υπόθεση, χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει ονόματα, εν αναμονή του καθορισμού όρων εντολής.

Είχε προηγηθεί, την ίδια ημέρα, η κατάθεση του κυρίου Σαββίδη, ο οποίος προσκόμισε στην επιτροπή ογκωδέστατο υλικό, τετρακοσίων - πενήντα σελίδων. Σ' αυτό περιέχονται οι δεκάξι κόκκινοι φάκελοι στους οποίους είχε αναφερθεί στη Βουλή, πρόσθετα στοιχεία και έγγραφα, καθώς και δικό του υπόμνημα.

Μετά την κατάθεσή του, ο πρώην γραμματέας της επιτροπής Δεοντολογίας, δήλωσε ότι υπάρχουν στοιχεία, τα οποία καταδεικνύουν πως η ΚΟΠ έλεγε ψέματα, όταν υποστήριζε πως δεν είχε παραλάβει κόκκινους φακέλους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται, ήδη, η διερεύνηση άλλων τεσσάρων κόκκινων φακέλων, για αγώνες στους οποίους έχει παρατηρηθεί έντονη στοιχηματική δραστηριότητα.

Πηγή: ΡΙΚ

Δειτε Επισης

«Σου οφείλουμε ένα μεγάλο συγγνώμη για τη συμπεριφορά μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ για το μάθημα ζωής»
Περήφανος ο Χάρης Θεοχάρους-«Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η Πάφος έχει μεγαλώσει»
Στο στόχαστρο της Λεχ Πόζναν ο Καμπρέρα
Καραπατάκης: Καιρός η ΑΕΚ να κατακτά τίτλους, θα έχουμε πολλές στη συνέχεια
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάλυση του Προέδρου για τον τελικό κυπέλλου και τα συγχαρητήρια στην ΑΕΚ
ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι έφθασε στην κατάκτηση του κυπέλλου η ΑΕΚ κερδίζοντας την Πάφο στη ρωσική ρουλέτα
Η ιστορία με τους 82 τελικούς κυπέλλου σε αριθμούς
Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του τελικού ο Αλομέροβιτς
Το πάρτι στην Αρένα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-Σε πελάγη ευτυχίας ο Καραπατάκης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της απονομής του κυπέλλου στην ΑΕΚ-Στον ουρανό το τρίτο τρόπαιο των Λαρνακέων