Απεβίωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας, Μιχάλης Κρασιάς

Ανείπωτη θλίψη στην Κυπριακή Πετόσφαιρα, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Δρ Μιχάλης Κρασιάς, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

«Με μεγάλη θλίψη ενημερωθήκαμε ότι απεβίωσε σήμερα ο γνωστός παράγοντας του αθλητισμού μας Δρ. Μιχάλης Κρασιάς, Πρόεδρος της ΚΟΠΕ. Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και τα μέλη του προσωπικού της ΚΟΠ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του», αναφέρει η ΚΟΠ.

Σε ανακοίνωση της η ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ αναφέρει, «το Δ.Σ., οι Προπονητές και οι Αθλήτριες του Τμήματος εκφράζουν τη θλίψη και συμπαράσταση τους προς τους οικείους του Δρ.Μιχάλη Κρασιά, Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας, ο οποίος απεβίωσε σήμερα μετά από μακρά μάχη με την επάρατη νόσο. Αιωνία σου η μνήμη Πρόεδρε. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

«Αιωνία σου η μνήμη πρόεδρε Δεν ξημέρωσε καλά η μέρα σε ολόκληρο το οικοδόμημα της πετόσφαιρας, με τον χαμό του Πρόεδρου της ΚΟΠΕ Δρ. Μιχάλη Κρασιά.

Ένας άνθρωπος που προσπαθούσε μέχρι και την τελευταία στιγμή να δώσει τα πάντα για το αγαπημένο μας άθλημα, δίνοντας παράλληλα την μεγάλη και άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Σαν πετοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα, εκφράζουμε τη θλίψη μας και στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας προς τους οικείους του Δρ.Μιχάλη Κρασιά.

Στο καλό πρόεδρε και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Και ευχαριστούμε για την μεγάλη σου προσφορά προς το άθλημα μας. Αιωνία σου η μνήμη», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα.

Δειτε Επισης

Ο Τεντόγλου ανάμεσα στους τρεις φιναλίστ για τον κορυφαίο Ευρωπαίο αθλητή 2024
Στους «8» της Σαγκάη ο Τζόκοβιτς και οδεύει προς τον 100ό τίτλο της καριέρας του
Επίσκεψη Κοντίδη στην Αρχαία Ολυμπία-Ξεκίνησε προετοιμασία για 2025
Τέλος εποχής... Ο Ράφα Ναδάλ αφήνει τη ρακέτα μετά από 22 Grand Slam και μία τεράστια καριέρα
Η μαγική και... κολασμένη ατμόσφαιρα από τους φίλους του Ερυθρού Αστέρα στην Ευρωλίγκα
Συνέχισαν απόλυτες Μάλαγα, Πετκίμσπορ και Μανίσα στο Basket Champions League
Παρελθόν από τη Μακάμπι ο Τζόρνταν Λόιντ
Ένταλμα σύλληψης για τον Μάρκους Σλότερ, κίνδυνος για τη Ρεάλ
FIBA Europe Cup: Κεραυνός και ΑΕΚ μπαίνουν στη μάχη της Ευρώπης
Το Σάββατο στο Παρίσι μεγάλη εκποίηση αντικειμένων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες