Κερδίζει έδαφος ο Ντράμπαγεφ στον Απόλλωνα, προτάθηκε ο Ζουνίνιο

Για τα μεταγραφικά στον Απόλλωνα μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος τόνισε πως στην ομάδα της Λεμεσού επικεντρώνονται στην ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ανέφερε πως, «ο Ζουνίνιο είναι μέσα σε αυτούς που έχουν προταθεί, αρκετοί ποδοσφαιριστές αξιολογούνται, όμως δεν έχουμε κάτι δεδομένο. Οι Παπαϊωάννου και Αντόνε κοιτούν το αριστερό άκρο της άμυνας, εκεί θέλουμε ενίσχυση. Το προβάδισμα το έχει ο Ντράμπαγεφ σε σύγκριση με τον Γκοτσολεϊσβίλι που είναι καλός παίκτης. Δεν έχουμε την πίεση της Ευρώπης, δεν μας πιέζει ο χρόνος, άρα εξετάζουμε τις περιπτώσεις που έχουμε στη διάθεση μας. Δεν γνωρίζω ποιο θα είναι το καθεστώς εάν προχωρήσει κάποια μεταγραφή, θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις».

Για όσους έχουν συμβόλαιο με την ομάδα, ανέφερε ότι, «οι παίκτες θα αξιολογηθούν από τον κ. Αντόνε που βρίσκεται στην άκρη του πάγκου. Οι Ψύχας και Μαλεκκίδης θα είναι παρών στην πρώτη προπόνηση και ακολούθως θα παρθούν αποφάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όσοι είναι στην ομάδα με συμβόλαιο θα έρθουν στην πρώτη συγκέντρωση. Δεν έχουμε κάποια επίσημη πρόταση, υπήρξε μία βολιδοσκόπηση, όμως τίποτα επίσημο. Αν προκύψει κάτι, θα είμαστε εδώ για να το συζητήσουμε, όπως κάνει κάθε σύλλογος».

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής-Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών
Πάει για την έκπληξη η Εθνική Κύπρου με τον Αυγουστή στον πάγκο-Αμέτρητες επιλογές στην Fonbet
Όλα δείχνουν deal με Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ-Έπονται ανακοινώσεις
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Ρουμανία
Πλησιάζει η ώρα του προπονητή στον ΑΠΟΕΛ-Βράζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για τις φάσεις και τις αποφάσεις του VAR
Φιλική ήττα της Εθνική Νέων Κ-19 από το Ισραήλ
Απόλλων-ΑΕΛ: Επιφυλάχθηκε η απόφαση του εφετείου για την έφεση της ΑΕΛ
Συνάντηση οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης με τον Πραστίτη
«Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να απολύσει τον Ντομίνγκες, ο Ολιβέϊρά ο κύριος στόχος για αντικαταστάτης του»