Οι δύο φευγάτοι και οι τρεις νεαροί που πήραν το πράσινο από τον Σα Πίντο

Για τις μεταγραφές στον ΑΠΟΕΛ αλλά και την κλήρωση με τη Βοϊβοντίνα στο Κόνφερενς Λιγκ, μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Μιλώντας στον Super Sport FM o εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε πως Έσελινγκ και Ντιαβαρά το πιο πιθανόν να μη συνεχίσουν, ενώ Πολυκάρπου, Βροντής και Γαβριήλ θα είναι κανονικά στις προπονήσεις, αφού βρίσκονται στη λίστα του Σα Πίντο.

Όπως είπε ο Νεκτάριος Πετεβίνος «είχαμε την πρώτη συνάντηση. Ξεκινήσαμε με τα εργομετρικά, στη συνέχεια υπήρχε η πρώτη προπόνηση, ουσιαστικά έγινε ένα ξεμούδιασμα. Μέσα στην προπόνηση ήταν ο Εντουάρντο. Απαρτία θα έχουμε από Δευτέρα και σαφώς θα ακολουθήσουν όλοι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στο Πράβετς. Θα γίνουν φιλικά εκεί δυνατά και μέχρι την έναρξη των αγώνων με τη Βοϊβοντίνα θα γίνουν εντός Κύπρου άλλα τρία φιλικά.Ο ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή έχει βασικό κορμό. Δεν θα υπάρχουν πολλές προσθήκες στο μυαλό μας. Η συμφωνία με τον Εντουάρντο που γνωρίζει τον Σα Πίντο ήταν σημαντική. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει και η συμφωνία με Φετφατζίδη, τον περιμένουμε στις 26 Ιουνίου. Στις προπονήσεις συμμετάσχει και ο Φαουάζ που έπαιξε στη Δόξα. Θα εγγραφεί στον κατάλογο Β και θα ενισχύσει το σύνολο. Το κεφάλαιο του Γουίλερ φαίνεται «ανοικτό», κάναμε πρόταση και περιμένουμε ως ομάδα. Δεν μένουμε με σταυρωμένα χέρια κοιτάμε και άλλες περιπτώσεις για εκείνη τη θέση».

Για τον Ηλία και την πρόταση στον Εθνικό Άχνας είπε πως, «έχουμε κάνει πρόταση στον Ηλία και περιμένουμε την απάντηση του Εθνικού. Αν προκύψει κάτι άλλο δεν γνωρίζω, όμως είναι μία σημαντική περίοδος για προσθήκες και αποχωρήσεις. Ψάχνουμε άσους σε επίθεση και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Οι προσθήκες που έκλεισαν καλύπτουν τις θέσεις του Δώνη και του Μακέντα, οι οποίοι έφυγαν. Οι άμεσες προτεραιότητες κλείνουν άμεσα. Περιμένουμε τον προπονητή και τις επόμενες κινήσεις του».

Σε ερώτηση εάν κάποιος παίκτης έχει πρόταση, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ είπε ότι, «δεν έχουμε καμία πρόταση για κανέναν ποδοσφαιριστή του ρόστερ μας. Έχουμε παίκτες που προκαλούν το ενδιαφέρον, όμως δεν υπάρχει πρόταση. Οι Έσσελινγκ και Ντιαβαρά το πιθανότερο είναι να μη συνεχίσουν, διότι θα έπαιρναν θέση στον κατάλογο Α, άρα δεν έχουμε περιθώρια. Οι Βροντής, Πολυκάρπου, Γαβριήλ θα δηλώνουν παρών στις προπονήσεις, είναι στη λίστα του προπονητή. Να σημειώσουμε ότι πέραν των δέκα δέκα ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες είχαμε στην προπόνηση. Θα το χαρακτήριζα ως ένα σημαντικό στοιχείο. Οι μεγάλες επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ είχαν αρκετούς ντόπιους παίκτες».

Για το Μπεν είπε πως, «ο Μπεν είχε δύσκολο τραυματισμό. Σε αγωνιστική δράση δύσκολα θα τον δούμε πριν από τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης».

Για τα εισιτήρια διαρκείας πρόσθεσε ότι, «θέλουμε να ξεπεράσουμε τα 2.000 εισιτήρια διαρκείας. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου. Είναι κρίσιμη περίοδος και θέλουμε ρευστότητα. Ο κόσμος έδειξε απίστευτη στήριξη στους παίκτες και θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Θα υπάρξουν ειδικά κίνητρα μέσα στα διαρκείας που θα ανακοινωθούν σύντομα».

Για τη Βοϊβοντίνα ανέφερε πως, «δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η προκλήρωση μας έδειξε ότι θα έχουμε δύσκολη αντίπαλο. Είχαμε την πιο δύσκολη κλήρωση από τις ομάδες που είναι στα ευρωπαϊκά «σαλόνια». Η ομάδα πηγαίνει υποψιασμένη. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, πιστεύουμε στις δικές μας δυνάμεις και δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Στο Conference League δεν έχουμε δεύτερες ευκαιρίες, άρα ας είμαστε συγκεντρωμένοι. Η Βοϊβοντίνα έχει σπουδαία ιστορία, ας μη το ξεχνάμε αυτό. Οι Σέρβοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο ξεκίνησαν από εκεί. Θετικό ότι θα παίξουμε σε εναλλακτική έδρα, μας ενημέρωσαν ότι είναι το πιθανότερο σενάριο».

Για την προσθήκη Καραμανώλη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ είπε πως, «για τον Καραμανώλη υπάρχει ενδιαφέρον, έδειξε εκπληκτική σταθερότητα στη Δόξα. Ο πρόεδρος της ομάδας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και θα δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση».

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής-Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών
Πάει για την έκπληξη η Εθνική Κύπρου με τον Αυγουστή στον πάγκο-Αμέτρητες επιλογές στην Fonbet
Όλα δείχνουν deal με Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ-Έπονται ανακοινώσεις
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Ρουμανία
Πλησιάζει η ώρα του προπονητή στον ΑΠΟΕΛ-Βράζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για τις φάσεις και τις αποφάσεις του VAR
Φιλική ήττα της Εθνική Νέων Κ-19 από το Ισραήλ
Απόλλων-ΑΕΛ: Επιφυλάχθηκε η απόφαση του εφετείου για την έφεση της ΑΕΛ
Συνάντηση οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης με τον Πραστίτη
«Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να απολύσει τον Ντομίνγκες, ο Ολιβέϊρά ο κύριος στόχος για αντικαταστάτης του»