Στα ημιτελικά του Τάε Κβο Ντο των Ευρωπαϊκών Αγώνων η Κουττούκη

Το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Ταεκβοντό στα 46 kg των Ευρωπαϊκών Αγώνων που διεξάγονται στην Κρακοβία – Μαλοπόλσκα, εξασφάλισε η Κύπρια αθλήτρια Κυριακή Κουττούκη.

Όπως αναφέρει ο απεσταλμένος της ΕΑΚ, Ανδρέας Ανδρέου, η Κυριακή Κουττούκη θα αναμετρηθεί με την Λένα Στόικοβιτς από την Κροατία. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να αρχίσει στις 16:36 (ώρα Κύπρου).

Αν νικήσει και σε αυτό τον αγώνα θα διεκδικήσει το χρυσό στον τελικό που θα γίνει στις 21:00 (ώρα Κύπρου). Σε αντίθεση περίπτωση θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στις 20:00 (ώρα Κύπρου).

Η Κυριακή Κουττούκη προκρίθηκε στον ημιτελικό στο Ταεκβοντό (-46 kg) μετά τη νίκη με 2-1 (2-4, 15-10, 6-5) κόντρα στην Ουκρανή Βικτόρια Ναχούρνα. Προηγουμένως είχε νικήσει με 2-0 (10-8, 13-1) την Πολωνή Ανίτα Καμίνσκα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στην τελική φάση των πλέι οφ για όγδοη διαδοχική χρονιά ο Κεραυνός
Οι πέντε που έχουν τέσσερα συνεχόμενα Final Four
Τόσα εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Οι ώρες των αγώνων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Final Four της EuroLeague στο Άμπου Ντάμπι
Το Ρολάν Γκαρός μοιράζει 56 εκατ. ευρώ-«Ζαλίζουν» τα ποσά που θα πάρουν οι νικητές
Τρεις Έλληνες και ένας Ισπανός: Οι παίκτες με τα περισσότερα Game 5 στην ιστορία της Ευρωλίγκας
Σε εξέλιξη τα έργα για το Eurobasket 2025-Στελέχη της FIBA στο Σπύρος Κυπριανού (pic)
Αποφάσισε τον διορισμό Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή ο ΚΟΑ
Πενταψήφιος αριθμός επισκεπτών αναμένεται στη Λεμεσό για το EuroBasket 2025
Για υψηλή γιορτή των αξιών του αθλητισμού μίλησε η ΥΠΑΝ στην τελετή έναρξης των Παγκύπριων Ειδικών Ολυμπιακών